Σεμινάριο για καταστηματάρχες εστίασης

Τρί, 20/04/2021 - 16:27

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, διοργανώνει τη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 στις 5.30 μ.μ. δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης”.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και παρέχεται δωρεάν.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες της εστίασης των νησιών να εντάξουν στην επιχείρησή τους τα QR Code ανέπαφα μενού.

Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί η επιθυμητή πληροφορία. Ο χρήστης-πελάτης σαρώνει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και αποκτά πρόσβαση αυτόματα στην αποθηκευμένη πληροφορία.

Στόχος είναι ο εστιάτορας να μπορεί να κατασκευάσει το δικό του QR Code με το μενού της επιχείρησής του και να το ενημερώνει, όποτε θέλει.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/XswQjwV5oCYxCXKy8.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28/4 στις 16:00μμ.

 

Σχετικά Άρθρα