Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 22/05/2020 - 19:20

Με στόχο την ενίσχυση της χιακής αγοράς και οικονομίας, η οποία πλήττεται τα μέγιστα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και αφορμή την επανεκκίνηση της λειτουργίας των καταστημάτων του νησιού μας, οργανώθηκε το προωθητικό μήνυμα ευαισθητοποίησης του αγοραστικού κοινού «Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας - Στηρίζουμε τον Τόπο μας», στο οποίο μέσω οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο), ο Δήμαρχος μαζί με πρόσωπα του νησιού μας καλούν όλους και όλες να επιλέγουν για τις αγορές τους τα καταστήματα της Χίου, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Ο Δήμος Χίου με ανακοίνωση του εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες που με αξιοσημείωτη θετική διάθεση, συνέδραμαν για την ολοκλήρωση του εν λόγω βίντεο.

Ειδικότερα, ευχαριστεί θερμά τον Μανώλη Βερβαράκη και τον Νέλο Μέσι που αφιλοκερδώς προσέφεραν την παραγωγή του.

Επιπλέον, ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθεια με αλφαβητική σειρά τους:

Μάνο Βασιλάκη, Ραφαέλα Ζαχαριά, Παναγιώτη Ζερβάκη, Καλλιόπη Κατσή, Μαρία Κουσκουσάκη, Δημήτρη Λιούντρη το Χιώτη Πρωταθλητή Χριστόφορο Μερούση και τον ιατρό Γιώργο Νομικό.

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί από την κρίση που βιώνουμε!

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 30/05/2020 - 18:52

Τα μέτρα επανεκκίνησης και στήριξης του τουριστικού κλάδου της Χίου και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του νησιού που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid – 19, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που είχε σήμερα ο Υπουργός Mετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με τους εκπροσώπους του Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων  του νησιού. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε οι εκπρόσωποι των δύο φορέων παρουσίασαν στον κ. Μηταράκη τις προτάσεις τους για την ενίσχυση των προγραμμάτων τουρισμού που αφορούν στην Χίο, όπως μεταξύ άλλων είναι: το πρόγραμμα τουρισμός για όλους-voucher διακοπών, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, σε συνδυασμό με την πρόταση για επιδότηση των μεταφορών ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, την μείωση του ΦΠΑ διαμονής, καθώς και την δωρεάν κατάρτιση και πιστοποίηση των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου έναντι της πανδημίας.