Τιμές για κάθε... πορτοφόλι στα σχολικά είδη

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 10/09/2021 - 14:50

Πρώτο κουδούνι την Δευτέρα με μαθητές και γονείς να έχουν ξεκινήσει τις επισκέψεις τους σε βιβλιοπωλεία για να προμηθευτούν σχολικά είδη.

Η κίνηση ιδιαίτερα αυξημένη με μικρούς κυρίως μαθητές να επιλέγουν τσάντες, κασετίνες και κάθε είδους σχολικά και αναλώσιμα για την νέα σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην Αλήθεια οι Ιουλία Τασιγιώργου, Γιάννης Βούλγαρης και Βασίλης Λιόντος από τα βιβλιοπωλεία My book, Πάπυρος και Πυξίδα αντίστοιχα, η αγορά διαθέτει προϊόντα για όλα τα πορτοφόλια.

«Υπάρχουν κάποιες ανατιμήσεις φέτος κυρίως σε καινούργια προϊόντα», ανέφερε η κ. Τασιγιώργου, προσθέτοντας ότι υπάρχει μια μεγάλη σειρά από περσινά προϊόντα που λόγω της πανδημίας δεν καταναλώθηκαν σε χαμηλές τιμές.

«Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες με τιμές που είναι σχεδόν ίδιες με πέρσι», είπε ο κ. Βούλγαρης υπογραμμίζοντας ότι η περσινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και για τα βιβλιοπωλεία.

Στο ίδιο πλαίσιο και η εικόνα που ο κ. Λιόντος μετέφερε αναφορικά με την κίνηση αλλά και τις τιμές, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι η αγορά διαθέτει χαμηλές τιμές και ποιότητα ευχόμενος ο ίδος να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

«Υπάρχει και κίνηση στις online αγορές αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά θέλουν να μπουν στο κατάστημα και να αγοράσουν τα σχολικά τους», υπογράμμισε.

Να σημειώσουμε ότι και οι τρεις τόνισαν ότι η κίνηση θα κορυφωθεί με το άνοιγμα των σχολείων, ενώ διαβεβαίωσαν τους καταναλωτές ότι πέρα από την καλή συνάρτηση τιμής και ποιότητας τηρούνται και όλα τα μέτρα  κατά της πανδημίας στα καταστήματα τους.

times_gia_kathe._portofoli_sta_sholika_eidi

Σχετικά Άρθρα