Χίος, Τρίτη 7 Ιουλίου

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες αυριανοί Καπετάνιοι

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 02/12/2019 - 21:31

 

 

1500 σημερινοί Καπετάνοι που οργώνουν τις θάλασσες είναι απόφοιτοι της Ακαδημίας Πλοιάρχων Οινουσσών. Σήμερα έγινε τελετή υποδοχής άλλων 41 αυριανών Καπετάνιων.

Στη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης απονεμήθηκαν οι παρακάτω έπαινοι στους πρωτεύσαντες σπουδαστές. Στο βήμα τους κάλεσε ο Διοικητής της Ακαδημίας Πλωτάρχης Λ.Σ. Παντελής Βατούσης με τα παρακάτω λόγια, αφού προηγούμενα βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του ΣΦΟ Γιάννης Λυγνός.

 

 

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ

Σήμερα τιμάμε επίσης έναν δικό μας άνθρωπο, έναν συνάδελφο που έχει συνδέσει τη ζωή του με την ΑΕΝ Οινουσσών. Προερχόμενος από το Ρέθυμνο, τοποθετήθηκε στην ΑΕΝ Οινουσσών το 1996. O Ανθ/στης ΛΣ Δημήτριος ΠΕΡΡΑΚΗΣ είναι πατέρας τριών παιδιών και για 23 συναπτά έτη εργάζεται ακούραστα για την Ακαδημία μας και αποτελεί παράδειγμα υπαλλήλου. Έχει την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης και όλοι τον συμβουλευόμαστε, λόγω της πολύτιμης εμπειρίας του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί μέρος της ιστορίας της Ακαδημίας. Στο πρόσωπό του τιμούμε όλες και όλους τους συναδέλφους που υπηρέτησαν και οδήγησαν το αβύθιστο πλοίο που ονομάζεται Σχολή Πλοιάρχων Οινουσσών, να υποδέχεται σήμερα τα 41 νέα μέλη του πληρώματός της. Τιμής ένεκεν απονέμουμε τιμητική πλακέτα στον Ανθ/στη ΛΣ κ. Δημήτριο ΠΕΡΡΑΚΗ για την πολυετή υπηρεσία του στην ΑΕΝ Οινουσσών. Παρακαλείται ο καπτ. Κυριάκος ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Διευθυντής της Σχολής να επιδώσει την τιμητική πλακέτα.

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ

Όπως κάθε χρονιά έτσι και εφέτος απονέμεται τιμητικός έπαινος στους αριστεύσαντες σπουδαστές και χρηματικό βραβείο που προσφέρεται από τις ναυτιλιακές εταιρείες.

 

Δ΄ ΕΤΟΣ

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 1.000 € που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία MARAN TANKERS απονέμεται στην σπουδάστρια ΑΝΤΩΝΙΟΥ Παρασκευή του Παναγιώτη, η οποία είχε την Πρώτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση.

Παρακαλείται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας να επιδώσει τον έπαινο στην αριστεύσασα σπουδάστρια.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 € που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία GASLOG απονέμεται στον σπουδαστή ΜΑΡΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του Ισιδώρου, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπτ. Λουκάς ΜΠΟΥΛΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 € ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία S. LIVANOS HELLAS, απονέμεται στον σπουδαστή του Δ΄ εξαμήνου ΜΑΥΡΕΛΟ Δημήτριο του Νικολάου, ο οποίος είχε την ΤΡΙΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπεταν Στρατής Τσουκάρης, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία MINERVA MARINE απονέμεται στον σπουδαστή ΓΟΥΤΗ Γεώργιο του Ιωάννη, ο οποίος είχε τη ΤΕΤΑΡΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπτ. Παντελής ΠΑΙΔΟΥΣΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία, MINERVA MARINE απονέμεται στον σπουδαστή ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτη του Νικολάου, ο οποίος είχε την Πέμπτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπτ. Αριστείδης ΠΑΙΔΟΥΣΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Xρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία DORIAN LPG Management απονέμεται στον σπουδαστή ΣΠΥΡΑΚΗ Αλέξανδρο του Θεοφάνη, ο οποίος είχε την ΕΚΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο κ Σταύρος ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ, Administration Manager της DORIAN LPG να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Xρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία DORIAN LPG Management απονέμεται στον σπουδαστή ΜΠΙΖΕΚΗ Νικόλαο του Αναστασίου, ο οποίος είχε την ΕΒΔΟΜΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο κ Σταύρος ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ, Administration Manager της DORIAN LPG να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Γ΄ ΕΤΟΣ

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία GASLOG απονέμεται στον σπουδαστή ΦΡΕΙΚΕ Φοίβο του Βίλλεμ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Γ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπετάν Λουκάς ΜΠΟΥΛΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία GASLOG απονέμεται στον σπουδαστή ΙΩΑΝΝΟΥ Γεώργιο του Κων/νου ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Γ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπετάν Λουκάς ΜΠΟΥΛΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία HARBOUR SHIPPING & TRADING απονέμεται στον σπουδαστή ΔΕΛΟΤΤΗ Ιωάννη του Αντωνίου ο οποίος είχε την ΤΡΙΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Γ΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο Διοικητής της 9ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Γεώργιος να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Β΄ ΕΤΟΣ

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία HARBOUR SHIPPING & TRADING απονέμεται στον σπουδαστή ΤΟΠΑΚΑ Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο Διοικητής της 9ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Γεώργιος να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία GASLOG απονέμεται στον σπουδαστή ΚΑΡΓΑΤΖΗ Επαμεινώνδα του Παντελή, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπετάν Λουκάς ΜΠΟΥΛΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία S. LIVANOS HELLAS απονέμεται στον σπουδαστή ΑΜΠΡΑΧΑΜΙΑΝ Στέφανο του Χατσίκ, ο οποίος είχε την ΤΡΙΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπτ. Αντώνης Χούλης, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη ναυτιλιακή εταιρεία DORIAN LPG MANAGEMENT απονέμεται στον σπουδαστή ΠΑΝΕΡΗ Γεώργιο του Νικολάου, ο οποίος είχε την ΤΕΤΑΡΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο κ Σταύρος ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ, Administration Manager της DORIAN LPG να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Έπαινος με χρηματικό βραβείο 500 ευρώ που προσφέρεται από τη Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων απονέμεται στον σπουδαστή ΦΩΤΕΙΝΟ Νικόλαο του Παντελή, ο οποίος είχε την ΠΕΜΠΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Παρακαλείται ο καπτ. Γιώργος ΤΣΟΥΡΗΣ πρόεδρος του Chios Marine Club να επιδώσει τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο.

 

Η ναυτιλιακή εταιρεία TSAKOS SHIPPING & TRADING προσφέρει χρηματικό βραβείο στον σπουδαστή του Α΄ εξαμήνου ΠΑΤΣΕΛΛΗ Παναγιώτη, ο οποίος εισήλθε πρώτος στην Ακαδημία μας, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

 

Χρηματικό βραβείο 500 ε προσφέρεται από το ναυτιλιακό-εκπαιδευτικό κέντρο Κόσμος στη σπουδάστρια ΛΟΥΚΟ Ιοαννα η οποία πραγματοποίησε συνολικά το μεγαλύτερο σε διάρκεια εκπαιδευτικό ταξίδι. 12 μήνες και 15 ημέρες. Ο διευθυντής του ναυτιλιακού κέντρου Χίου κ. ΠΑΡΙΑΡΟΣ Μιχαήλ παρακαλείται να επιδώσει το χρηματικό βραβείο.

Ευχαριστούμε τις ναυτιλιακές εταιρείες και τους φορείς για τα χρηματικά βραβεία.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 18:08

Η τελευταία αναμνηστική φωτογραφία όλων των τελειόφοιτων της ΑΕΝ Χίου, σήμερα τελευταία μέρα της εξεταστικής τους.

Μια γενιά καταρτισμένων νέων Αξιωματικών ΕΝ, άψογων χαρακτήρων, με υψηλό φρόνημα ευθύνης και με ζήλο για το επάγγελμα τους, έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι.

Συγχαρητήρια στους ίδιους αλλά και στο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Τους ευχόμαστε ο Άγιος Νικόλαος να είναι πάντα στην πλώρη των πλοίων τους και να έχουν ψηλά στον ιστό της ψυχής τους την Ελληνική μας Σημαία, ως πρεσβευτές αυτής σε κάθε σημείο της οικουμένης.