Η Χίος «χαμογελάει» από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 29/07/2022 - 14:26

Με σημαντικές πρωτιές, ως προς την σειρά επιλογής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πανελλαδικών εξετάσεων για το 2022.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευτυχία Βλυσίδου, οι πρωτιές αυτές είναι ξεχωριστές από αυτές των προηγούμενων χρόνων καθώς οι τελειόφοιτοι που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις του 2022 ήταν μαθητες που λόγω της πανδημίας απείχαν από τις σχολικές αίθουσες και τις γραπτές εξετάσεις.

Πρωτιές είχαμε σε μαθητές από το ΓΕΛ Χίου σε μαθητή που εισήχθη 2ος στη σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών του ΕΜΠ, σε μαθητή από το ΓΕΛ Βροντάδου που εισήχθη 3ος στην Κτηνιατρική του ΑΠΘ, ενώ πρωτιές είχαμε και από το ΕΠΑΛ Βροντάδου στις ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών και Μηχανικών Χίου και άλλες σχολές.

Παράλληλα πρωτιές μαθητών είχαμε και από ιδιωτικό ΕΠΑ.Λ. «Τσάκος» στις σχολές Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη, Ναυπηγών (ΠΑΔΑ) καθώς και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Τέλος η κ.Βλυσίδου, ευχήθηκε τόσο στους μαθητές που πέτυχαν τους στόχους τους όσο και σε αυτούς που για διαφόρους λόγους δεν τα κατάφεραν λέγοντας ότι «η ζωή δίνει συνεχώς ευκαιρίες».

i_hios_hamogelaei_apo_ta_apotelesmata_ton_panelladikon_exetaseon

Σχετικά Άρθρα