«Οργάνωση Καθημερινότητας & Στρατηγικές Μελέτης»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ 2ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ν/Π ΧΙΟΥ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ
Τετ, 22/01/2020 - 22:05
Οργάνωση Καθημερινότητας & Στρατηγικές Μελέτης

Μία χρήσιμη πρωτοβουλία παίρνει η Κοινότητα Ανιχνευτών του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χίου. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει  στο Β’ κτήριο της βιβλιοθήκης «Κοραής» (1ος όροφος) ανοιχτή συζήτηση με βιωματικό χαρακτήρα μεταξύ εφήβων (15 - 18 ετών) και των ειδικών εκπαιδευτικών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Δέσποινας Βασιλάκη και Νικολέτας Κώσταρου, με θέμα "Οργάνωση Καθημερινότητας και Στρατηγικές Μελέτης".

Όπως σημειώνει η Κοινότητα Ανιχνευτών του εν λόγω Συστήματος: "αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες, το άγχος και τη σύγχυση που κυριεύει τους εφήβους αυτής της ηλικίας σε θέματα οργάνωσης και μελέτης, θα προσεγγίσουμε το θέμα με την αρωγή εξειδικευμένων επαγγελματιών οι οποίοι μέσω ενός βιωματικού και διαδραστικού τρόπου προσέγγισης θα μιλήσουν με τους εφήβους μας για αποτελεσματικούς τρόπους οργάνωσης και προγράμματος στην καθημερινή ζωή, στρατηγικές μελέτης έτσι ώστε να απολαμβάνουν και να αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο ποιοτικότερα και σταθερά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 15-18 ετών."

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Κοινότητας Ανιχνευτών του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χίου, του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, καθώς και της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης "Κοραής".

Σχετικά Άρθρα