30.000 ευρώ για μεταφορά νερού στην ΒΙΑΛ

Κυρ, 22/12/2024 - 22:11

30.000 ευρώ έχει προϋπολογήσει η ΔΕΥΑΧ για μεταφορά νερού στην ΒΙΑΛ.

Το γεγονός σχολιάζει ο Πρόεδρος του Χαλκειούς Νίκος Κουτσουράδης ως εξής:

"Ακούσαμε για αυξήσεις στα τιμολόγια νερού.

Αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ.

Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε, Κοινότητα και κάτοικοι του Χαλκειούς, για τον κρουνό που γέμιζαν βιτιοφόρα για την ΒΙΑΛ την ώρα που κάτοικοι του χωριού ξέμεναν από νερό.

Η γεώτρηση που έπαιρναν νερό απ' τα 26bar έπεσε στα 18bar. Τα είπαμε αλλά σιγή ιχθύος.

Τώρα βλέπουμε ότι θα πληρώνουμε και το νερό των διαμενόντων στην ΒΙΑΛ ή μάλλον μόνο τα μεταφορικά. Γιατί εκεί το νερό είναι δωρεάν. Εμάς τους ΧΙΏΤΕΣ τίποτα.

Εκεί όριο κατανάλωσης φυσικά δεν υπάρχει.

Εκεί η κατανάλωση είναι δωρεάν.

Και ας παρακαλάμε για μερικά κυβικά περισσότερο νερό τους θερινούς μήνες την ώρα που μας σφραγίζουν τα ρολόγια.

Ένα χώρο που ακριβοπληρώσαμε όλοι οι δημότες της ΧΙΟΥ.

Χιώτες ακούτε;

Ακόμα παραπληροφορείστε με φρούδες ελπίδες;...

Χιώτες ξυπνήστε απ' τον λήθαργο.

Γιαυτό θέλετε να μειώσετε κύριοι κατά 50% την χρέωση του νερού στο Χαλκειός;

Το Χαλκειός πλέον φιλτράρει τις φανφάρες και με 80% μείωση να κάνετε εμείς δε θα βουλώσουμε το στόμα μας στην αδικία που γίνεται εις βάρος του Χαλκειούς και γενικότερα όλων των δημοτών της Χίου.

Εμείς δεν είμαστε απέναντι στους κατοίκους της Χίου, είμαστε κάτοικοι Χίου. Η προπαγάνδα σας και ο διχασμός που προσπαθείτε να παρουσιάσετε δε περνάει."

Σχετικά Άρθρα