Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

3ος και 4ος όροφοι του Οίκου Ναύτη στην ΑΕΝ Μηχανικών

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 18/11/2019 - 14:06

Θετική ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου Ναύτη στο αίτημα παραχώρησης του 3ου και 4ου ορόφων του κτιρίου του οργανισμού στην Χίο, στην ΑΕΝ Μηχανικών.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συμβουλίου και όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρός του, Βαγγέλης Αυγουλάς, αποφασίστηκε η παραχώρηση μέχρι και τον Ιούλιο του 2022, προκειμένου να καλύψει η ακαδημία ανάγκες στέγασης τμημάτων της.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 18:07
Ν. Μηταράκης

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, στις 12.00, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου,  Παντελή Μπουγδάνο.

Στη συνέχεια στην 1.00 μ. θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου,  Σταμάτη Κάρμαντζη, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το πέρας της, ο κ. Μηταράκης θα κάνει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης.