ΔΕΕΠ Χίου Ν.Δ.: «Πρεμούρα» ΣΥΡΙΖΑ από τον οργασμό έργων στη Χίο

Τετ, 08/06/2022 - 10:12

"Η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά στο φράγμα Κόρης Γεφύρι καθώς και του Κυβερνητικού Επιτελείου αποτελούμενου από τον επικεφαλής κ. Θάνο Πλεύρη, υπουργό Υγείας, την κ. Νόνη Δούνια, βουλευτή Α’ Πειραιώς, τον κ. Χρήστο Κέλλα, βουλευτή Λάρισας και τον κ. Περικλή Μαντά, βουλευτή Μεσσηνίας, στο Νοσοκομείο της Χίου, στο Κ.Υ.Τ Χίου και σε όλα τα μεγάλα εν εξελίξει έργα του νησιού μας είναι φυσιολογικό να δημιουργεί αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ και τον τοπικό βουλευτή κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη", αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΕΠ Χίου, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο Βουλευτής και η ΝΕ του κόμματος για την επίσκεψη των κυβερνητικών κλιμακίων στη Χίο.

"Επί των ημερών τους", συνεχίζει η ανακοίνωση, "δεν μπήκε ούτε ένα λιθαράκι στα μεγάλα έργα της Χίου, τα οποία σύντομα ολοκληρώνονται και το νησί μας βούλιαζε από αιτούντες άσυλο. Αντί να απολογούνται στον χιακό λαό μας κουνάνε και το δάχτυλο!

Ο κ. Μιχαηλίδης δε μέσα στην αμηχανία του εφευρίσκει ζητήματα ασφάλειας στο φράγμα Κόρης Γεφύρι αμφισβητώντας επιστημονικές μελέτες που δεν άπτονται του επιστημονικού του πεδίου και ανακαλύπτει «ιδιωτικοποίηση» του συστήματος Υγείας στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών υπηρεσιών από ιδιώτες σε περιπτώσεις που δεν δύνανται να καλυφθούν από το δημόσιο!

Λογική λοιπόν η «πρεμούρα» του ΣΥΡΙΖΑ από τον οργασμό έργων στη Χίο και την αποτελεσματικότητα της Κυβερνητικής πολιτικής.

Υ.Γ.: Κύριε Τσίπρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχος τα βράδια διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας."

Σχετικά Άρθρα