Έφυγε ο Γιάννης Βίος

Κυρ, 20/09/2020 - 13:04

Έφυγε από την ζωή το τοπικό ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βίος, επί πολλές δεκαετίες υπεύθυνος των γραφείων του Κόμματος της Ν.Δ. στη Χίο.

Ο υπουργός Νότης Μηταράκης έκανε την εξής δήλωση: 

“Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για το θάνατο του στενού φίλου μου, Γιάννη Bίου. ΟΓιάννης με την άμεμπτη στάση ζωής και τη νηφαλιότητα του κληροδοτεί ένα ξεχωριστό πολιτικό κεφάλαιο στο νησί μας. Ένα κεφάλαιο που αναγράφεται, πλέον, με ανεξίτηλα γράμματα στη σύγχρονη ιστορία της παράταξης μας. Της παράταξης που ο Γιάννης αγάπησε και υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών στη Χίο. Το κενό που αφήνει πίσω είναι δυσαναπλήρωτο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.” 

Ακολουθεί συλλυπητήριο του Δημάρχου Χίου.

 

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Γιάννη Βίου.

Ο εκλιπών διετέλεσε επί δεκαετίες διευθυντής πολιτικών προσώπων του νησιού μας, υπήρξε πιστός συνεργάτης του αείμνηστου υπουργού Γιώργου Μισαηλίδη και διευθυντής στα γραφεία της Νέας Δημοκρατιας στη Χίο.

Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του για πολλά χρόνια στην πολιτική διαδρομή μου. Με το ζήλο, την ακεραιότητα και το ήθος του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, φίλους και ομοϊδεάτες του.»

Επίσης συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π. Μπουγδάνου

"Η αδόκητη απώλεια του φίλου και αγωνιστή επί σειρά ετών, του αγαπητού μας Γιάννη Βίο, προκαλεί βαθιά θλίψη και πόνο.  Πιστός στην αρχή και στην αξία της εντιμότητας, διακρίθηκε σε όλη του την πορεία για το ήθος, τη συνέπεια, και με ευθύνη στους πολιτικούς αγώνες.  Ένας αφανής στρατιώτης, στάθηκε αλύγιστος και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες.  Από τους στρατιώτες που με τη δουλειά και τη φλόγα τους, κράτησαν την παράταξή μας όρθια σε δύσκολους καιρούς.

Αποχαιρετώ έναν εκλεκτό, ευσυνείδητο και εξαίρετο άνθρωπο και συνεργάτη.  Στέκομαι με σεβασμό, τιμή και αναγνώριση στην προσφορά του στον τόπο μας.

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη....
 

 

Σχετικά Άρθρα