Επίσκεψη Ταχιάου: Το πρώτο τρίμηνο του 2025 έτοιμο το Δικαστικό Μέγαρο

«Ολοκληρώστε επιτέλους το έργο» ζητήσαν δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 26/03/2024 - 13:35

Στο εργοτάξιο του Δικαστικού Μεγάρου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στη Χίο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι ο ανάδοχος του έργου κατέθεσε νέο χρονοδιάγραμμα που προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου το πρώτο τρίμηνο του 2025.

«Δώσαμε την συγκεκριμένη παράταση καθώς παρόλο που δεν έχω πρόβλημα να «συγκρουστώ» για να προχωρήσει το έργο να ξέρετε ότι η κήρυξη ενός αναδόχου ως έκπτωτο δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις στο έργο», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την επίσκεψη του στο Δικαστικό μέγαρο, ο υφυπουργός υποδομών, συναντήθηκε με εκπροσώπους των δικαστικών υπαλλήλων και την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.

Τόσο η Ξένια Παπουρτζή, όσο και η Ανθίππη Ζαννάρα, επανέλαβαν για πολλοστή φορά, ότι πρέπει επιτέλους να παροδοθεί το Δικαστικό Μέγαρο, ενώ μεταφέρθηκε και η ανησυχία για τυχον σύνδεση του νέο κτηρίου με το νέο δικαστικό χάρτη που σχεδιάζεται, κάτι όμως που χαρακτηρίστηκε ως «θεωρία συνομωσίας» από τον κ. Ταχιάο.

 

 

 

 

 

.

pige_se_koris_gefyri_dikastiko_megaro_kai_aerodromio

Σχετικά Άρθρα