Έτοιμος για εκλογές ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 29/11/2022 - 13:30

Εκλογές βλέπει στον ορίζοντα και σε σύντομο χρονικό διάστημα - ίσως και τον Ιανουάριο-  ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος δηλώνει διαθέσιμος για υποψήφιος εκ νέου, ενώ εκτιμά ότι στις προσεχείς εκλογές οι Χίος θα παραμείνει διεδρική.

Την αίσθηση ότι η "κάλπη" πλησιάζει ενισχύουν και κινήσεις της κυβέρνησης, που όπως είπε, προσπαθεί να ρυθμίσει εκκρεμότητες, όπως η ιδιωτικοποίηση λιμανιών (Βόλου, Ηγουμενίτσας και Ηρακελείου) αλλά και η ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΕΣΥ με τον οποίο επιχειρείται - όπως τόνισε- η διάλυσή του.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη νέα κάθοδό του στις εκλογές επεσήμανε: «Εγώ θέτω τη διαθεσιμότητα μου, βεβαίως, μετά από απόφαση των οργάνων μας, της Νομαρχιακής μας επιτροπής, της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, στη διάθεση του κόμματος μας και θεωρώ ότι θα είμαι υποψήφιος».

Επίσης αναλύοντας τη θέση του για την παραμονή της Χίου ως διεδρική εκλογική περιφέρεια σημείωσε ότι η κατανομή των εδρών γίνεται με βάση τους εγγεγραμμένους στα δημοτολόγια και όχι με βάση τον αριθμό του πληθυσμού που καταγράφεται σ' ένα Νομό.

"Εμείς δεν έχουμε εικόνα τέτοια που να δηλώνει μία συρρίκνωση αυτού του αριθμού των ανθρώπων οι οποίοι ψηφίζουν στη Χίο και που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια. Ως εκ τούτου η εκτίμηση μας είναι ότι η Χίος θα παραμείνει διεδρική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

eimai_etoimos_gia_ekloges_paramenei_diedriki_i_hios

Σχετικά Άρθρα