"Χίος Μπροστά" κατά Δημάρχου για διαχείριση προσωπικού: Σύστημα βλέποντας και κάνοντας

Παρ, 01/10/2021 - 11:15

Επανέρχεται στο θέμα της διαχείρισης του προσωπικού του Δήμου Χίου, μετά και τη χθεσινή συνέντευξη του Δημάρχου, Στ. Κάρμαντζη, η δημοτική παράταξη "Χίος Μπροστά", κατηγορώντας τον ότι μετακινεί υπαλλήλους "ως μαθητευόμενος μάγος".

Αναλυτικά αναφέρει: 

"Τρικυμία εν κρανίω η συνέντευξη του κ. Κάρμαντζη για το θέμα με το τμήμα πληροφορικής και μηχανοργάνωσης. Ομολογεί ότι ένα κρίσιμο τμήμα για τη λειτουργία του δήμου το έχει αφήσει υποστελεχωμένο ενώ φάνηκε να μην γνωρίζει πόσοι πραγματικά υπάλληλοι υπηρετούν σ’ αυτό (συνολικά 3 εκ των οποίων 1 είναι αδειούχος). Ομολόγησε ακόμη ότι μετακινεί υπαλλήλους σαν μαθητευόμενος μάγος για να καλύψει κενά σε κρίσιμες υπηρεσίες, αλλά αμέσως δημιουργούνται κενά στις υπηρεσίες από όπου που φεύγουν .

Παραδέχθηκε πρακτικά ότι στις 10άδες αδιαφανείς προσλήψεις και αναθέσεις που έχει κάνει η δημοτική αρχή, το κριτήριο είναι η εξυπηρέτηση των ημετέρων και όχι η λειτουργία του δήμου. Δεν γνωρίζει, δεν θέλει και δεν μπορεί να προτάξει την ορθή λειτουργία του δήμου και την εξυπηρέτηση του δημότη".

Σχετικά Άρθρα