Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει σωστά το προσφυγικό ενώ ο Νότης Μηταράκης είναι ένας καλός και αποτελεσματικός πολιτικός

Συνέντευξη του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 01/10/2020 - 07:32

Για τον απολογισμό ενός έτους Δημοτικής θητείας φιλοξενήσαμε τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και εκείνος όχι μόνο… εξάντλησε την τετραετία αλλά εκφράστηκε με βεβαιότητα και για την δεύτερη δημαρχιακή του θητεία.

Ένας δυναμικός, προβληματισμένος, ήρεμος και… οικουμενικός, Σταμάτης Κάρμαντζης εμφανίζεται την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV, απαντώντας σε δύσκολα ερωτήματα του Γιάννη Τζούμα στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

• Γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης πρότεινε προσφυγική δομή στο 18 και… στη μέση του πουθενά και τώρα ως Δήμαρχος δεν δείχνει καμιά τοποθεσία;

• Φταίνε μόνο οι Συνδυασμοί της Αντιπολίτευσης, που δεν έχουμε μέχρι σήμερα συνεργασία ή φταίει και ο ίδιος;

• Ποιά είναι όχι το δυνατό σημείο του αλλά το αδύνατο;

• Χρόνια ασχολούμενος με τα κοινά, υπηρέτησε επί χρόνια από διάφορες αιρετές θέσεις την Αυτοδιοίκηση, διετέλεσε Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης και τώρα Δήμαρχος Χίου. Δεν βαρέθηκε να ακούει το τρίπτυχο, Λιμάνι, Φράγμα, Αεροδρόμιο;

Σε όλα αυτά και πολλά άλλα απάντησε ο Δήμαρχος Χίου κάνοντας τον απολογισμό της δράσης του ενός έτους θητείας του τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα.

Ότι οι δυσκολίες τον ενεργοποιούν καλύτερα, αφού εκτός του προσφυγικού έπεσε και πάνω στον… κoρονοϊό.

Ότι αντιμετωπίζει την… νάρκη του εκλογικού Νόμου Αλέξη Τσίπρα στην Αυτοδιοίκηση, όπου καλείται όπως 331 άλλοι συνάδελφοι του Δήμαρχοι, να διοικούν χωρίς πλειοψηφία στα Δημοτικά Συμβούλια!

Ότι αντιμετωπίζει μια Αντιπολίτευση στον Δήμο Χίου, που υποκρίνεται ότι συνεργάζεται.

Ότι η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει σωστά το προσφυγικό ενώ ο Νότης Μηταράκης είναι ένας καλός και αποτελεσματικός πολιτικός, που δεν αρνήθηκε να πιάσει στον αέρα την πιο καυτή πατάτα, που πέταξε ποτέ Πρωθυπουργός σε υπουργό του, το μεταναστευτικό.

Ότι όσο είναι Δήμαρχος οι πόρτες του θα είναι ανοικτές για όλους, ότι ένα χρόνο τώρα οι δημότες αισθάνονται ασφάλεια επειδή γνωρίζουν ότι υπάρχει Δήμαρχος.

Ότι στο τέλος της θητείας του δεν θα υπάρχει στον κατάλογο των προβλημάτων αυτό του Αεροδρομίου, του λιμανιού και του φράγματος.

Ότι στο μυαλό του δεν υπάρχει μια τετραετία αλλά μια καλύτερη δεύτερη όπου θα αφήσει το χνάρι του στη Χίο και αυτό θα είναι συνδεδεμένο με επενδύσεις και άνοιγμα εργασιών για τους νέους. Το νερό είναι επένδυση, λέει ανάμεσα στα άλλα, το Αεροδρόμιο είναι επένδυση, αν γίνει αυτόματα για παράδειγμα ο Κολάκης θα πραγματοποιήσει μια τεράστια επένδυση στα Κεραμεία.

Τα υπόλοιπα και είναι πολλά δείτε τα τηλεοπτικά.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος αποκαλύπτει σε ποιόν ψάλλει… ιδιωτικά και που έμαθε… ποδήλατο, αφού εμφανίζεται σε σπότ να προτρέπει στη χρήση του για την λύση του κυκλοφοριακού.

 

aytoprosopos_me_ton_dimarho_hioy_stamati_karmantzi

Σχετικά Άρθρα