Κλειστόν... Επιμελητήριο Χίου και ΤΕΕ - Ανοικτά τα καταστήματα

Συμμετέχουν στην κινητοποίηση περιφέρειας - δήμων για το προσφυγικό - μεταναστευτικό
Τρί, 10/12/2019 - 11:24

Με ανακοινώσεις τους το Επιμελητήριο Χίου και η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΤΕΕ/Τμ. ΒΑ Αιγαίου γνωστοποιούν τη συμμετοχή τους στην Παναιγαιακή Κινητοποίηση για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Τα γραφεία και των δύο θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Όπως σημειώνει το Επιμελητήριο Χίου θα παραμείνει κλειστό  στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα της αποσυμφόρησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

"Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η Περιφέρειά μας έχει σηκώσει ασύμμετρα μεγάλο βάρος συνεπεία του προσφυγικού-μεταναστευτικού χάνοντας παράλληλα χρόνο, πόρους αλλά και ευκαιρίες. Ενωμένοι όλοι μαζί πρέπει να αναδείξουμε όλες τις πτυχές του προβλήματος και να βοηθήσουμε να ληφθούν σωστές αποφάσεις για τον τόπο μας", καταλήγει η ανακοίνωση

Κανονικά  θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα αφού ο Εμπορικός Σύλλογος της Χίου δεν θα συμμετέχει στην Παναιγιακή κινητοποίηση-διαμαρτυρία για το προσφυγικό- μεταναστευτικό.

 «Δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση και κανένα  αίτημα από την πλευρά της Περιφέρειας για συντονισμό των δράσεων ώστε και τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.», ανέφερε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή.

Σχετικά Άρθρα