Μ. Βουρνούς: 18... κατηγορώ κατά Ν. Τόσκα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΣΚΑ
Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 30/06/2017 - 14:53
Ηχητικό απόσπασμα: 

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Χίου, που αφού καταρρίπτει τα επιχειρήματα του Υπουργού σχετικά με τα τεχνικά ζητήματα που εγείρει για την έκταση στο λεγόμενο «18», επισημαίνει σε επιστολή του, που κοινοποιεί και στους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται με το ζήτημα, ότι η δημιουργία Προαναχωρησιακού κέντρου δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου Χίου αλλά της Ελληνικής Αστυνομίας και ότι πρέπει επιτέλους και ο κ. Τόσκας και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρχίσουν να κυβερνούν.

Μάλιστα σε υψηλούς τόνους, μιλώντας στο Ράδιο - αλήθεια, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τραγικό ένας υπουργός να ειρωνεύεται ένα σωρό κόσμο και φορείς που πήραν την απόφαση για την έκταση στο Αίπος, αποκάλυψε ότι τη μέρα της σύσκεψης και τηλεδιάσκεψης με το Υπουργείο υπήρχε στο νησί μας υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου του που ενώ προσκλήθηκε δεν παρέστη, αποδίδοντας αυτή την άρνηση στο ότι δεν του άρεσε που οι Χιώτες ομονοούν αλλά είναι κολλημένος με τους Ολύμπους.

Ο Δήμαρχος προανήγγειλε ότι αύριο Σάββατο, 1η Ιουλίου, πρόκειται οι 4 αιρετοί (Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης, δύο βουλευτές) να συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους.

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα