Μετά τις 10.00 το βράδυ δεν κυκλοφορεί κανείς

Πέμ, 31/12/2020 - 06:55

«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ οι πόλεις πρέπει να είναι νεκρές για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη αναφορικά με τα μέτρα ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ο ίδιος είπε κάθε γιορτή μια μαχαιριά με πολλές μετά από 15 ημέρες θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ ενώ τόνισε πως η Αττική είναι προβληματική αναφερόμενος στα κρούσματα κορωνοιού στην περιοχή σημειώνοντας πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση. «Είναι στην κόψη του ξυραφιού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Πρωτοχρονιά οικογενειακά και μόνοι μας» - «Αυστηρά μέτρα και ανήμερα πρωτοχρονιάς».

Ο υπουργός ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί μετά τις 10.00 το βράδυ του ρεβεγιον, όπως και ανήμερα της πρωτοχρονιάς, ενώ τόνισε ότι την πρωτοχρονιά θα πρέπει να γιορτάσουμε "οικογενειακά και μόνοι μας".

Σχετικά Άρθρα