Χίος, Κυριακή 18 Αυγούστου

Νότης Μηταράκης προς Μάκη Μπαλαούρα: Τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ λένε μόνο ωμά ψέματα

Παρ, 31/05/2019 - 16:59

Ο Ν. Μηταράκης, αν. τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, βουλευτής Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση, απαντώντας στον κ. Μάκη Μπαλαούρα.

Ο κ. Μπαλαούρας σε άρθρο του στο iliaweb.gr, υποστήριξε ότι ο κ. Μηταράκης είπε σε ημερίδα για το ασφαλιστικό ότι η πρόταση της ΝΔ «θα περιλαμβάνει την κατάργηση της υποχρεωτικής δημόσιας ασφάλισης και θα επιτρέπει σε όσους θέλουν (τους έχοντες) να ασφαλίζονται σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες».

«Όλα έχουν τα όριά τους. Όμως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς σοκαρισμένα από τη συντριπτική τους ήττα της 26ης Μαΐου, έχουν ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα όρια. Καταφεύγουν πλέον σε ωμά ψέματα, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν πίσω ελάχιστους μεμονωμένους ψηφοφόρους.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Ποτέ δεν είπα, ούτε στο 12ο insurance conference, ούτε πουθενά αλλού, αυτά που υποστηρίζει ο κ. Μπαλαούρας. Αντίθετα, και εγώ και όλα τα στελέχη της ΝΔ, αλλά πρωτίστως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζουμε διαρκώς ότι η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό έχει τρεις πυλώνες με τον πρώτο αποκλειστικά κρατικό, διανεμητικό, αναδιανεμητικό, υποχρεωτικό και καθολικό.

Καλώ τον κ. Μπαλαούρα να ανασκευάσει πλήρως τα όσα έγραψε, να αποκαταστήσει την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου και τα όσα είπα. Για να τον βοηθήσω του στέλνω το βίντεο της εκδήλωσης: https://youtu.be/SCoWmoD2ARA

Είναι διαφορετικό να προσπαθείς να μετριάσεις την ήττα σου και άλλο να πετάς λάσπη. Αρκετά πια. »

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 16/08/2019 - 14:39

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της "Α" για την πρωτοβουλία του νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, να συγκαλέσει με το "καλημέρα" ανάληψης των καθηκόντων του σύσκεψη με τους νεοεκλεγμένους  Δημάρχους στο Βόρειο Αιγαίου με αντικείμενο το προσφυγικό - μεταναστευτικό, στην οποία θα γίνει επίσης ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ.

Στην πρόσκληση που τους απευθύνει αναφέρονται τα εξής:

"Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Σας εύχομαι καλή και επιτυχημένη θητεία!

Σας παρακαλώ να συμμετάσχετε στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 4.9.2019 σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και, κυρίως, εργασίας με θέματα συζητήσεως τα παρακάτω:

  1. Διατύπωση κοινής θέσεως Δημάρχων – Περιφέρειας στο  θέμα «μεταναστευτικό» (το οποίο καθίσταται διαρκώς οξύτερο!).
  2. Ενημέρωση από τους αρμοδίους για το επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ε.Ε."