Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Π.Μπουγδάνος:"Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο σε όλη την Χίο"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 26/05/2020 - 13:35

«Βάρος» στο οδικό δίκτυο της Χίου ρίχνει η Περιφερειακή Ενότητα με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο να τονίζει ότι η βελτίωση του οδικού δικτύου βοηθά στην ασφάλεια τόσο των χιωτών όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Παντελή Μπουγδάνο, συνεργεία της ΠΕ Χίου πραγματοποιούν εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου στην επαρχιακή οδό Σπαρτούντα –Σιδηρούντα ενώ ήδη έχει προηγηθεί ασφαλτόστρωση στο δρόμο προς Καρυές και Πιτυός.

«Περιμένουμε την έγκριση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο για να ξεκινήσουμε τις εργασίες βελτίωσης του δρόμου από το Ξενία μέχρι τον Καρφά», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 1 εκ ευρώ, θα βελτιώσει σημαντικά την ασφαλή πρόσβαση στο τουριστικότερο τμήμα του νησιού.

Σχετικά Άρθρα

Δεύτερη βάρκα για το μήνα Ιούλιο
Δευ, 13/07/2020 - 20:12

Βάρκα με 11 πρόσφυγες και μετανάστες όλοι Αφρικανικής καταγωγής, η δεύτερη για το μήνα Ιούλιο στη Λέσβο, έφθασε σήμερα σε περιοχή της Εφταλούς στη βόρεια Λέσβο. Η πρώτη βάρκα για τον Ιούλιο είχε φτάσει βόρεια της Θερμής, με 27 άτομα στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το "Νησί" της Μυτιλήνης, στο σύνολο τους οι αφιχθέντες αναμένεται να ελεγχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη δομή απομόνωσης που έχει φτιαχτεί στα Μεγάλα Θέρμα στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού covid 19.