Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Σε εξέλιξη η συζήτηση για το κλείσιμο της προκυμαίας

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 19/05/2020 - 14:18

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη λιμενική επιτροπή, υπό την Προεδρία του Κυριάκου Ζωάνου,  του αιτήματος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για το κλείσιμο της προκυμαίας στα οχήματα, μετά τις 7 μ.μ., τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, προκειμένου να επεκταθούν τα τραπεζοκαθίσματα σε τμήμα του δρόμου. Από την μέχρι τώρα συζήτηση και επειδή δεν έχει κατατεθεί εγγράφως το αίτημα με υποδείξεις για την κίνηση των οχημάτων σε περίπτωση που κλείσει η προκυμαία, φαίνεται να υπάρχει... αδιέξοδο.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση συμμετέχουν από τα σώματα Ασφαλείας, η Λιμενάρχης, Ειρήνη Αργύρη, ο Δ/τής της Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας, Παντελής Καλανδρόπουλος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, Γιάννης Βουράκης, ενώ  τους καταστηματάρχες εκπροσωπεί ο Πρόεδρός τους, Κώστας Βεζέρης.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 15/07/2020 - 14:28

Θα γίνει επιστροφή αναδρομικών σε όσους συνταξιούχους προσέφυγαν κατά της γνωστής ληστείας Κατρούγκαλου, με βάση την γνωστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, αλλά οι ναυτικοί έχουν ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, που θύμισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων του ΝΑΤ Στέλιος Κουμπιάς.

Από το 2012 ειδικά σε μας τους ναυτικούς παρακρατούσαν επιπρόσθετα ένα ποσό, που αντιστοιχεί σε 7% της αξίας των συντάξεων μας. Έχουμε καταθέσει σχετική προσφυγή και αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση.