Σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή από την Λαϊκή Συσπείρωση

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 23/11/2021 - 14:31

Σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, άσκησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος και Κλαίρη Κωστάλα, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων στα δημοτικά έδρανα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταλόγισαν αδιαφάνεια και ρουσφετολογική πολιτική στην Δημοτική Αρχή, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ούτε ένα δικό της έργο, αντίθετα εκτελεί ότι ήταν προγραμματισμένο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος, κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι είναι μόνο φρου - φρου και αρώματα προσθέτοντας ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος την ώρα που τα σχολεία έχουν ανάγκη μεγαλύτερων επιχορηγήσεων.

Στο ίδιο πλαίσιο άσκησης έντονης κριτικής κινήθηκε και η δημοτική σύμβουλος Κλαίρη Κωστάλα που αναφέρθηκε στις δράσεις της παράταξης την προηγούμενη διετία, υπογραμμίζοντας την στήριξη που έχουν προσφέρει στους εργαζόμενους του Δήμου κυρίως στο θέμα της σύστασης και λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

 

Επισυνάπτονται οι αναλυτικές αναφορές και των δύο.

sklisi_kritiki_stn_dimotiki_arhi_apo_ti_laiki_syspeirosi

Σχετικά Άρθρα