Στ. Κάρμαντζης: Με κάθε μέσο θα γίνει Αναπτυξιακός Οργανισμός

Επί τάπητος το θέμα σε συζήτηση των Δημάρχων Χίου και Οινουσσών
Τετ, 22/09/2021 - 15:36

Το θέμα του Αναπτυξιακού Οργανισμού τέθηκε επί τάπητος σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης με το Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γιώργο Δανιήλ.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Χίο και τις Οινούσσες με κύρια ζητήματα την πορεία της πανδημίας και τα τεχνικά έργα.

Ειδικότερα, τέθηκε επί τάπητος και το ζήτημα του αναπτυξιακού οργανισμού το οποίο κρίνεται ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη όχι μόνο της Χίου αλλά και των Οινουσσών και των Ψαρών.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Οινουσσών δεν έκρυψε την ανησυχία του αναφορικά με την  καθυστέρηση και τα εμπόδια που συναντά η δημιουργία του ΑΟΤΑ.

Το γεγονός αυτό ελλοχεύει τον κίνδυνο για την τεχνική υποστήριξη αλλά και τις υπηρεσίες δόμησης σε Οινούσσες και Ψαρά, παρόλο που υπάρχει και το όραμα, και οι ιδέες αλλά και τα εργαλεία για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά.

Ο Δήμαρχος Χίου από την πλευρά του τόνισε ότι με κάθε δύναμη και μέσο θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του ΑΟΤΑ που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τα έργα ανάπτυξης και προόδου των Δήμων μας.»

Σχετικά Άρθρα