Σταμάτης Κάρμαντζης: «Θα διαθέσουμε το Ιωνικό Κολυμβητήριο ή το ΚΑΠΗ για τον εμβολιασμό των πολιτών»

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 12/05/2021 - 14:33

Με στόχο τον εμβολιασμό όλων των κατοίκων των νησιών, ενώνουν δυνάμεις Κυβέρνηση και τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό ήταν και το βασικό θέμα συζήτησης στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με εκπροσώπους της Τ.Α και επικεφαλής τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαστε εδώ προκειμένου να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην «επιχείρηση Ελευθερία» και αυτό μετέφερα και στον πρωθυπουργό», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με τον Σταμάτη  Κάρμαντζη η Δημοτική Αρχή θα συνδράμει στον κυβερνητικό σχεδιασμό διαθέτοντας, εφόσον της ζητηθεί, δημοτικό ακίνητο προκειμένου να λειτουργήσει  ως εμβολιαστικό κέντρο.

«Εξετάζουμε την πιθανότητα να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο είτε στο χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου είτε στο ΚΑΠΗ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου, συμπληρώνοντας ότι μέσα στον Ιούνιο θα επισκεφτεί την Χίο, με την συνδρομή του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κλιμάκιο προκειμένου να βοηθήσει στον εμβολιασμό των πολιτών.

 

 

 

 

mazikoi_emvoliasmoi_sta_nisia_mesa_ston_ioynio

Σχετικά Άρθρα