Στον "πάγο" ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Χίου

Παρ, 24/09/2021 - 10:38

Στον «πάγο» μπαίνει προς το παρόν η δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού στο Δήμο Χίου, μετά την χθεσινή κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για την ανάκληση προηγούμενης απόφασής του για την  εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τη σύσταση του ΑΟΤΑ.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Κώστας Τριαντάφυλλος και πέρασε με τις ψήφους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που υποστηρίζουν ότι ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε η Δημοτική Αρχή για τη σύσταση του οργανισμού δεν είναι ορθός και βιώσιμος και αποσκοπεί σε φωτογραφικές προσλήψεις.

Ο Δήμαρχος, Στ. Κάρμαντζης, επέρριψε για μια ακόμη φορά την ευθύνη στην αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να εμποδίσει το έργο της δημοτικής αρχής και σημείωσε ότι με την ενέργειά τους οι παρατάξεις εκτός από τα προβλήματα που επιχειρούν να δημιουργήσουν στο Δήμο Χίου, τιμωρούν επίσης τα Ψαρά και τις Οινούσσες που μέσω του συγκεκριμένου οργανισμού επιδιώκουν να λύσουν υπαρκτά προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών τους. Τόνισε, τέλος, ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία του ΑΟΤΑ.

Σχετικά Άρθρα