Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Συν 10 μόνιμοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Επιτέλους βγήκε το ΦΕΚ για την 3 Κ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 05/11/2019 - 14:44

Η ιστορία της προκήρυξης 3Κ που αφορά στην πρόσληψη μόνιμων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, επιτέλους έλαβε τέλος μετά τη δημοσίευση των τελικών αποτελεσμάτων στο ΦΕΚ. Έτσι στο σύνολο των 60 περίπου μόνιμων υπηρετούντων στην υπηρεσία στο Δήμο Χίου, θα προσληφθούν άλλοι 10, αφού όπως είπε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πάνος Αναγνώστου ήδη εδώ και καιρό - από την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων- είχαν  αναλάβει καθήκοντα οι 22 από τους συνολικά 32 νεοπροσλαμβανόμενους, μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Για τον ίδιο πάντως παραμένει ζητούμενο η στελέχωση με επιπλέον μόνιμο προσωπικό, παρόλο που οι ανάγκες συμπληρωματικά καλύπτονται και με συμβασιούχους, αλλά υπάρχουν - όπως είπε- κενές θέσεις σε δημοτικές ενότητες, όπως στο Πυργί και τα Καρδάμυλα.

Η ορκομωσία των νεοπροσλαμβανόμενων θα γίνει στις  18 Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 27/01/2020 - 16:12
Αστυνομική Διεύθυνση Χίου

Παλιό είναι το κόλπο εξαπάτησης μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, που ήρθε στην επικαιρότητα και αφορά  τηλεφωνικές κλήσεις δήθεν από γνωστή εταιρεία λογισμικού, ο εκπρόσωπος της οποίας , μιλώντα Αγγλικά,  με την πρόφαση βλάβης στον υπολογιστή του αποδέκτη του τηλεφωνήματος τον καθοδηγεί προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή του και να υποκλέψει προσωπικά στοιχεία και κωδικούς.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα στο Ράδιο Αλήθεια ο Μιχάλης Κοντογιάννης, υποδιευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Δ/νσης Αστυνομίας Χίου, συνιστώντας στους πολίτες να μη γνωστοποιούν κανένα προσωπικό δεδομένο στους άγνωστους που τους τηλεφωνούν. Σημείωσε μάλιστα ότι αρκετοί συμπολίτες μας έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία, για να ενημερώσουν για τη λήψη τέτοιων κλήσεων, όμως μέχρι τώρα – ευτυχώς- δεν έχουν εξαπατηθεί.

Ο κος Κοντογιάννης διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένες κλήσεις που γίνονται με κωδικούς Βουλγαρίας, δηλαδή τα τηλέφωνα ξεκινούν από 0035 και 0040, δεν έχουν χρέωση.

Εκτός από τις τηλεφωνικές κλήσεις ο κος Κοντογιάννης αναφέρθηκε και στις απάτες που γίνονται με αποστολή email, με περιεχόμενο που εκβιάζει τον παραλήπτη ο οποίος καλείται να καταθέσει συγκεκριμένο ποσό για να μην δημοσιοποιηθούν – δήθεν- ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του.