Τα "ευχαριστώ" του Δημάρχου για τον Ρουκετοπόλεμο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 11/04/2018 - 16:27

Την ελληνική Αστυνομία, το σύλλογο «φίλοι των Βρονταδούσικων Εθίμων, τους εθελοντές, αλλά και κάθε εμπλεκόμενο με την διεξαγωγή του εθίμου του ρουκετοπόλεμου, ευχαρίστησε δημόσια ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, που εστιάστηκε στην άψογη λειτουργία μιας κοινωνίας όταν αυτή γίνεται με την συμμετοχή όλων.

«Για πρώτη φορά δεν είδαμε εικόνες «μποτιλιάρισματος» στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης καθώς η έντονη παρουσία της Αστυνομίας, απέτρεπε κάθε οδηγό να καταχραστεί την υπομονή των άλλων και να σταθμεύεσαι ή να σταματήσει παράνομα», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς, ευχαριστώντας το προσωπικό και την διεύθυνση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Χίου.

Παράλληλα ο δήμαρχος αναφερόμενος στον ρουκετοπόλεμο, τόνισε τις συνεχείς προσπάθειες που έγιναν τόσο από τον αντιδήμαρχο Βόρειας Χίου Ματθαίο Φαφαλιό, όσο και από τον σύλλογο «Φίλοι των Βρονταδούσικων Εθίμων», προκειμένου να διεξαχθεί το έθιμο, με ασφάλεια, για όλους τους εμπλεκόμενους.

 «Η Πυροσβεστική υπηρεσία, η Τροχαία, η ομάδα «Ο», αλλά και δεκάδες εθελοντές βοήθησαν στην διεξαγωγή του εθίμου και για τον λόγο αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς.

dimosio_eyharisto

Σχετικά Άρθρα