Τηλε- συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν οι σύμβουλοι της Χίου, της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας
Πέμ, 15/01/2015 - 15:51

Στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου, με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τρία και το σημαντικότερο από αυτά είναι η έναρξη του προγράμματος της δακοκτονίας για το 2015.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών στο εσωτερικό και το εξωτερικό κατά τη διάρκεια του 2015.

Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο θέμα, εισηγητής θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Πολιτικής, Κώστας Αδαμίδης. Το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η τροποποίηση του προϋπολογισμού τού 2015.

Στην πρόσκληση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, τονίζεται πως οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Χίου, της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας θα πάρουν μέρος στη συνεδρίαση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης από τα κατά τόπους γραφεία της Περιφέρειας και μόνο οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λέσβου θα βρίσκονται στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Μυτιλήνη.

 

Πηγή: emprosnet.gr

Σχετικά Άρθρα