Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

"Αη Γιωργούσικα Ανάλεκτα" στον Αγιο Γιώργη Συκούση

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 22/07/2018 - 21:18
"Αη Γιωργούσικα Ανάλεκτα"

Τα "Αη Γιωργούσικα Ανάλεκτα" είναι μια Θεατρική και Μουσικοχορευτική παραδοσιακή παράσταση του Μπάμπη Κοιλιάρη που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιούλη 2018 στις 8:30 μ.μ. στην αυλή του Σχολείου, σε συνεργασία με το χορευτικό τμήμα του Αη Γιώργη Συκούση και τον χοροδιδάσκαλο Σαράντο Κωστίδη.

Τα κείμενα είναι εμπνευσμένα από το λαογραφικό βιβλίου του Π. Μαυρογιώργη.

Διοργάνωση Πολιτιστ. Σύλλογος Αγ. Γεωργίου Συκούση για τα 500 χρόνια από την ίδρυση του χωριού. Παίζει η Θεατρική Κομπανία ΟΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟΙ.

Παίρνουν μέρος κατά αλφαβητική σειρά. Βαρή Θεανώ Γεωργούλη Ειρήνη Γκιάλης Παντελής Ζαφειράκη Άννα Μαρία Ζαφειράκη Ευάννα Καμίνης Μάρκος Λαγκαδούσης Μανώλης Μουτάφης Γιώργος Μουτάφης Ιωάννης Σακουλάς Νίκος Σίμου Βιργινία Και η Άννα Μαρία Καραγιώργη

ai_giorgoysika_analekta_-theatriko

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:12

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στο Προεδρείο και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου «Βιβλιοθήκη ο Φάρος» όπως προέκυψαν έπειτα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Παράλληλα, εύχεται από καρδιάς τη δημιουργική  συνέχιση του πολυσχιδούς πολιτιστικού και εκπαιδευτικού του έργου του Συνδέσμου που επί σειρά τόσων ετών αποτελεί αδιάλειπτο θεματοφύλακα της παράδοσής μας.