


Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, του Στρατιωτικού Διοικητή, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής το λαογραφικό μουσείο της ΠΕΚΕΒ.
Για ένα όνειρο χρόνων έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΒ, ιατρός Ισίδ. Καστάνιας, ενώ με συγκίνηση παρέδωσαν εκθέματα από την οικογένειά τους ο Παντελής Σαλιάρης και η Αθηνά Μπουρλώτου, εκ μέρους των αείμνηστων Αδαμαντίου Σαλιάρη και Σταύρου και Χρυσούλας Μπουρλώτου αντίστοιχα.
Στην εκδήλωση που προηγήθηκε των εγκαινίων ο κ. Καστάνιας απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους δωρητές.
Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να πλαισιωθεί μουσικά και χορευτικά από τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΕΚΕΒ, κάτι που όμως αναβλήθηκε λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του 19χρονου, που βύθισε στο πένθος τον Βροντάδο.

































 







