Ο απολογισμός της Μόστρας

Παρ, 16/03/2018 - 07:16
Απολογισμός της Μόστρας

Οργανωτικός απολογισμός της Μόστρας χτες το βράδυ στα γραφεία του Μ.Ε.Ο.Θ. με εισήγηση της προέδρου του Ερμίνας Τάμαρη και με τη συμμετοχή των περισσότερων από όσους έλαβαν μέρος στο έθιμο, είτε στο κατασκευαστικό είτε στο παραδοσιακό και καρναβαλικό τμήμα του . Και με θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές και σε όλους όσοι βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

   Απόλυτη η ικανοποίηση από τη μεγάλη προσέλευση την Τυρινή Κυριακή, με την εξυπηρέτηση του μικρού λεωφορείου προς το κέντρο του χωριού και με το ΚΤΕΛ να προτείνει δρομολόγια από Χίο προς Θυμιανά, του χρόνου, για να μη ταλαιπωρείται ο κόσμος.

   Αχίλλειος πτέρνα το βράδυ της Τυρινής Παρασκευής και ειδικότερα το γλέντι στην αυλή του δημοτικού σχολείου… Οταν λόγω του κρύου και του ανοικτού χώρου, η παραμονή του κόσμου ήταν σύντομη και δεν υπήρχε παράταση της διασκέδασης… Κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο σχεδόν.

   Το ίδιο άριστη και η εκ των προτέρων πολύ καλή προβολή και διαφήμιση του εθίμου σε όποιο πρόσφορο μέρος, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης…

   Απόλυτα επιτυχημένο και το παιχνίδι «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού (δύο εβδομάδες) στο οποίο συμμετείχαν πολλές ομάδες παιδιών και ενήλικων.

   Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ακούστηκαν πολλές παρατηρήσεις, επισημάνσεις, γνώμες, ιδέες, προτάσεις για καλύτερη και αρτιότερη οργανωτική διαχείριση για τον επόμενο χρόνο…

   Και στο τέλος υπήρχε και το σχετικό κέρασμα στους παρευρισκόμενους από το δ.σ. του Ομίλου.

 

 

Σχετικά Άρθρα