Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Ανδρέα Μιχαηλίδη "Ιατροί της Χίου"

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 110 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 23/07/2026 - 11:04

Το νέο συγγραφικό πόνημα του Δρ. Ανδρέα Μιχαηλίδη «Ιατροί της Χίου – Στον βηματισμό της ιστορίας του τόπου», θα παρουσιαστεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου, την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Ιωάννης Γεωργιάδης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος αναπτύσσοντας το θέμα «Εκκλησία και Ιατρική», η Ομότιμη Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μαρία Γκιάλα, η οποία θα αναφερθεί στο ζήτημα «Ιατρική ως πορεία ζωής» και ο συγγραφέας, ρευματολόγος και διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών των 110 χρόνων από την ίδρυση του Ιατρικού Συλλόγου Χίου (1917 – 2027).

Σχετικά Άρθρα