Συναυλία στη Βίγλα της Σιδηρούντας για καλό σκοπό

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ Γ. ΜΙΣΕΤΖΗΣ ΚΑΙ Μ. ΚΑΛΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 03/08/2026 - 14:35

Τριπλό σκοπό έρχεται να εξυπηρετήσει η συναυλία που θα δώσουν Μαρία Καλαγκιά και Γιώργος Μισετζής, αυτό το Σάββατο, 8 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, «Στο Φως της Βίγλας», στο Τηγάνι της Σιδηρούντας.

Εκτός από την καλλιτεχνική διάσταση τα έσοδα της συγκεκριμένης συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ενώ παράλληλα ο τόπος που επελέγη για την παρουσίασή της δεν είναι τυχαίος μιας και έρχεται να θυμίσει στην κοινωνία, αλλά και στους διοικούντες το νησί μας, ότι η Σιδηρούντα -ένας τόπος με βαθιές πληγές λόγω των πυρκαγιών- είναι εκεί και περιμένει δράσεις αναγέννησης!

Το ζήτημα αυτό έθιξε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, η Αρετή Σταμούλη από το Σύλλογο Καρκινοπαθών, αλλά και οι δύο καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση στηρίζεται από τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Σιδηρούντας που αναλαμβάνει τα υπόλοιπα έξοδα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρός του, Ανδρέας Τσουρής.

«Θα είναι μια μαγική βραδιά σε έναν μαγικό τόπο», τόνισε η Μαρία Καλαγκιά, ενώ ο Γιώργος Μισετζής προέτρεψε όποιον μπορεί να αγοράσει εισιτήρια (10 ευρώ η είσοδος), για τη στήριξη του έργου του συλλόγου καρκινοπαθών.

Χορηγοί συναυλίας: ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΕΑΣ, Πολυκατάστημα Πυξίδα

Η ίδια παράσταση, για τον ίδιο λόγο, όπως είπε, θα παρουσιαστεί αύριο και στις Οινούσσες με τη στήριξη του εκεί Δήμου.

synaylia_sti_vigla_tis_sidiroyntas_gia_enishysi_syl._karkinopathon

Σχετικά Άρθρα