Δευ, 05/05/2025 - 10:16
Παρά τα ναζάκια της άνοιξης, στο τέλος του δεύτερου μήνα της, εμείς σε αυτό το επεισόδιο ξεκινάμε φτιάχνοντας με τη βοήθεια της ρεφλεξολόγου και συμβούλου υγιεινής διατροφής, Άννας Καρυστιανού, μία ανοιξιάτικη μακαρονάδα λαχανικών με κατίκι, στη συνέχεια η στρατιωτική χειρουργός οδοντίατρος, Κέλλυ Γεραλή, μας αναλύει μύθους και αλήθειες για τα οδοντικά εμφυτεύματα και τέλος γνωρίζουμε από τους Άγγελο και Στέφανο Ψαρέλλη, ιδιοκτήτες του “Meli the black bee” στην πόλη της Χίου, πώς φτιάχνεται η ναπολιτάνικη πίτσα.