Ευτυχώς και είμαστε στον χάρτη

Κυρ, 25/01/2026 - 06:01

Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μουτζούρης και ο κ. Μαλαφής επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία τους και την ανικανότητά τους να προσφέρουν στον τόπο μας αυτά που προεκλογικά υπόσχονταν.

Άλλη μια χειμερινή περίοδο θα γεμίσουν τη θάλασσα νερό!

Παντελής αδιαφορία  εκτός των άλλων και για τις υδρευτικές ανάγκες του Νησιού μας. Τα προβλήματα δε λύνονται με πασαρέλα, παχιά λόγια και κούφιες υποσχέσεις.

Θέλει τρέξιμο.

Στις 21/1/2025 κ. Μουτζούρη δηλώσατε ότι περιμένετε 3εκ. ευρώ έως τις 31/1/2025. Τα πήρατε; Αν όχι, τι κάνατε; Ένα μεγάλο τίποτα; Τι θα γίνει με το έργο Κόρης γεφύρι;

Στις 2/6/2022 όταν επισκέφτηκε το Φράγμα ο τότε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς μαζί με τον κ.  Μηταράκη δε χάσατε ευκαιρία  μπροστά σε πολίτες  να πείτε στον κ. Μηταράκη : «Αυτό το έργο είναι δικό μας!»

Θέλατε να το πιστωθείτε. Αφού είναι δικό σας κ. Μουτζούρη  3,5 χρόνια από τότε , γιατί δεν το τελειώνετε;

Ο πολιτικός που έχει επίγνωση του ιστορικού του ρόλου , όταν αναλαμβάνει ευθύνες πρέπει να αγαπά τον τόπο ανιδιοτελώς, να γίνεται χρήσιμος και να εργάζεται ακούραστα για το γενικό καλό και να εκτελεί τα  έργα κοινής ωφέλειας ώστε ο τόπος να αναπτύσσεται και να προοδεύει με σιγουριά και να προχωράει με αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Εσείς αποδείξατε πως ούτε θέλετε ούτε ξέρετε ούτε μπορείτε.

Το ίδιο ο κ. Μαλαφής και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ  βρίσκονται στον κόσμο τους. Πυξίδα τους είναι το πάμε και όπου βγει.

Με τη δικαιολογία ότι το έργο ανήκει σε άλλο φορέα εφησυχάζει λες και δεν αφορά τους δημότες του.

Ξέρουν μόνο να επιλέγουν τις εύκολες λύσεις ακολουθώντας φορομπηχτική πολιτική σε ύδρευση και ανταποδοτικά τέλη καθαρισμού και φωτισμού και όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα από τους 332 δήμους της Ελλάδας ο Δήμος Χίου συγκαταλέγεται με τις αποφάσεις τους στους ακριβότερους στα ανταποδοτικά καταλαμβάνοντας την 21η θέση.

Δεν αξίζει στη Χίο μια τέτοια τύχη! Στη Χίο του Ομήρου, του Κοραή,  των γραμμάτων, της ναυτοσύνης, της εργατιάς και της νοικοκυροσύνης.

Φτάνει πια ! Η Χίος χρειάζεται Περιφερειακή και Δημοτική Αρχές αντάξιες της ιστορίας της να χαράξουν μια Νέα Εποχή για τον τόπο.

«Αλλ´ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου!»

Κανένα ψέμα δεν αντέχει σε βάθος χρόνου.

Υ.Γ.: Συμφιλιώθηκαν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος πριν 2 ημέρες για χάρη της ανικανότητας τους. Ομολόγησαν ότι το φράγμα δεν θα ολοκληρωθεί. Ανεξάρτητα με τις προεκλογικές δηλώσεις τους από το 2023 ότι το φράγμα θα τελειώσει.

ΝΤΡΟΠΗ. Όχι άλλα ψέματα. Η θάλασσα χωράει πολύ νερό. Το βίντεο αποδεικνύει την ανικανότητα σας. Εκατομμύρια κυβικά στη θάλασσα.

κ. Μουτζούρη κάνετε μια αναδρομή των δηλώσεων σας για το φράγμα.

 

Γιώργος Κλιαμενάκης

πρώην Δήμαρχος Δ. Ιωνίας

πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Χίου

Άλλες απόψεις: Του Γιώργη Κλιαμενάκη