Η Αμερικάνικη αριστερά

Παρ, 18/08/2023 - 18:25

Η Αριστερά, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, οδηγεί το κτήνος στον θάνατό του, υπηρετώντάς το, μολύνοντάς το έτσι, με την παρουσία της.

                                                                                                          

Σχόλιο: Η Ιστορία απέδειξε ότι ο μεγάλος κερδισμένος τελικά στις Ελληνικές Εκλογές του 2009 δεν ήταν ο Γ. Παπανδρέου με το 43,92% που ανέλαβε πρωθυπουργός, αλλά ο Κ. Καραμανλής με το 33,47% που πήγε σπίτι του και παρακολούθησε ως αμέτοχος θεατής, επί 10 χρόνια, την σκόπιμη  και τιμωρητική οικονομική συντριβή του ελληνικού λαού από τις αγορές και τα μνημόνια και την ολοκληρωτική κατεδάφιση του ΠΑΣΟΚ».

 

Αυτό το σχόλιο εκτιμώ ότι μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει να θυμηθούμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν της εκλογικής «ήττας» του Καραμανλή, ο οποίος είχε βάλει βέτο ενάντια στην ένταξη των Σλάβων των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το καθαρά Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας. Παραλίγο όμως να το πληρώσει με την ζωή του, αν δεν είχαν επέμβει οι Ρώσοι, για να τον σώσουν από την απόπειρα της δολοφονίας του και οι οποίοι ενδιαφερόταν επίσης για την παρουσία τους στην περιοχή με τον αγωγό Μπουργας - Αλεξανδρούπολη για φτηνό φυσικό αέριο και όχι μόνο, προκαλώντας την οργή των ΗΠΑ και του κτήνους το οποίο κυβερνά τον κόσμο μας.

 

Σ’ αυτόν τον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό, φαίνεται ότι κάποιος συμβούλεψε τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή να δει το ντοκυμαντέρ «Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» και να αποχωρήσει με το καλό, αφήνοντας κάποιον άλλον να κάνει την δουλειά την οποία ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει. Έτσι και έγινε. Απλά και … δημοκρατικά.

 

Από το 2018 έχω δημοσιεύσει τον πρόλογο ενός βιβλίου σε στυλ δοκιμίου, (το οποίο δεν έχω αξιωθεί να εκδώσω) με τίτλο «Πολιτιστικός Μαρξισμός» όπου εξηγώ τον τρόπο με τον οποίο οι αγορές και οι τράπεζες ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις γελειοποιώντας την δημοκρατία. Υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρείες που κάνουν αυτήν την δουλειά και μάλιστα στον πρόλογο αναφέρω κάποιες απ’ αυτές π.χ. την Social Movement Laboratory, την Albert Eistein Institution κ.λπ.

 

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και την λήξη του Ψυχρού πολέμου η Αμερικανική Αριστερά, δηλαδή το κόμμα των Δημοκρατικών, με το Ίδρυμα Κλίτον και τον κ. Σόρος (εκεί όπου οδήγησε η κ. Αγγελοπούλου τον αριστερό Τσίπρα του 3,5% πριν αυτός εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδας για να του δείξει πως γίνεται η δουλειά), άρχισαν να χρησιμοποιούν τον εγκαταλλελειμμένο Πολιτιστικό Μαρξισμό, για το γκρέμισμα Κυβερνήσεων, θρησκειών και εθνών, δηλαδή το NO BORDERS με στόχο την a la marxista επέκταση της οικονομίας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εν προκειμένω.

 

Αυτό μπορεί να φαίνεται αλόκοτο με την πρώτη ματιά, δεν είναι όμως πιο αλόκοτο από ένα κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ του 3,5% που ξαφνικά γίνεται κυβέρνηση για να λύσει το πρόβλημα της επέκτασης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, στα Σκόπια ενάντια στην Ιστορική Αλήθεια και τους Έλληνες και μετά, άχρηστος πια να ηττηθεί με 20 μονάδες διαφορά, από τον Μητσοτάκη ο οποίος έχει αναλάβει να λύσει a la marxista και αυτός  με την σειρά του τον ακόμα πιο οδυνηρό για τους Έλληνες διαμοιρασμό των ιματίων μας στην περιοχή του Αιγαίου και μάλιστα με την βοήθεια της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Μυστικισμού και των άλλων Νατοϊκών Μυστηρίων…π.χ. στην Ουκρανία.

 

Η αποπνευματοποίηση του κόσμου, από τον Πολιτιστικό Μαρξισμό, σύμφωνα πάντα με τον Ιστορικό Υλισμό του Marx, μόνο καλό δεν έκανε στον υπαρκτό σοσιαλισμό ο οποίος όπως είδαμε κατέρρευσε και πιστεύω ότι και η Αμερικανική οικονομία από την στιγμή που άρχισε να χρησιμοποιεί τον Πολιτιστικό Μαρξισμό (εξαφανίζοντας έτσι τα όρια Αριστεράς – Δεξιάς) για να μαντρώσει τους Αριστερούς του κόσμου στο δικό της οικονομικό μαγκανοπήγαδο με το γκρέμισμα των κάθε είδους συνόρων, φυσικών, πολιτικών, ιδεαλιστικών, κυρίως εθνικών, θρησκευτικών, ακόμα και σεξουαλικών, ΛΟΑΤΚΙ+ θα υποστεί τις συνέπειες. Η παρακμή θα συμβεί, (συμβαίνει ήδη) διότι η ανθρώπινη υποκειμενικότητα, από την οποία πηγάζει η ίδια η ΤΕΧΝΗ και η θρησκευτικότητα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης αλλά και της ζωής της ίδιας, όσο και αν κάποιοι υποτιμούν ή αγνοούν την ύπαρξή της, λατρεύοντας το χρήμα και την λεγόμενη αντικειμενικότητα, τετραγωνίζοντας, τάχα, τον κύκλο.

 

Ο κόσμος όμως δεν ήταν ποτέ τετράγωνος. Η άρνηση αυτής της Αλήθειας αποτελεί ΥΒΡΗ και προκαλεί την ΝΕΜΕΣΗ. Έτσι, οι Έλληνες αποβλακωμένοι από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, τα τσιράκια της Αμερικανικής Αριστεράς, βλέπουν την Τουρκία σαν μια φίλη και σύμμαχο χώρα, επειδή αυτό συμφέρει την Αμερική, η οποία πίνει το αίμα των μελών της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με το εμπόριο όπλων τα οποία όμως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ ενάντια στους εχθρούς των ΗΠΑ και όχι ενάντια στους δικούς μας... Μόνο η Τουρκία μπορεί να βομβαρδίζει τους συμμάχους των ΗΠΑ, π.χ. τους Κούρδους, (βούβα η Αμερική), αλλά και τους Έλληνες στην ΕΛΔΥΚ της Κύπρου, τα Ίμια και σε ένα σωρό αεροπορικά, τάχα δυστυχήματα. Ο Ερντογάν δεν είναι βλάκας.

Η Αμερική και η Τουρκία, καθεμία για τους δικούς της ξεχωριστούς λόγους χρησιμοποιούν - χρηματοδοτούν τον Πολιτιστικό Μαρξισμό για να αποδομήσουν – ευνουχίσουν το πατριωτικό και το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων με την βοήθεια της ντόπιας Αριστεράς.

 

Έτσι ένας Λαός που δεν έχει τον Θεό του, πώς να αντιμετωπίσει τον παντοδύναμο Θεό ενός άλλου Λαού; Πώς να μην έχεις νικηθεί, εκ των προτέρων όταν όχι μόνο δεν βλέπεις τον αληθινό σου εχθρό, αλλά επιπλέον τον ονομάζεις ... σύμμαχο και φίλο;

 

Ο Ερντογάν με το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης αγωνίζεται για την κατάκτηση και την ένταξη της Ευρώπης στην Τουρκία, όπως ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και όχι το αντίθετο... Οι Ευρωπαίοι έχουν εξαπατηθεί από τους Αμερικανούς και κυρίως από τον Σουλτάνο: Παρατηρήστε, την μαεστρία με την οποία ο Σουλτάνος στρέφει ενάντια σε Αμερική, Ευρώπη και ειδικά ενάντια σε εμάς τους Έλληνες, τα πολιτικά και πολιτιστικά όπλα του δικού μας Δυτικού πολιτισμού, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, δηλαδή τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως τις ΜΚΟ της δικής μας κουλτούρας, της Μαρξιστικής, ενάντια στις κυβερνήσεις και τους Λαούς του Δυτικού Πολιτισμού. Χρησιμοποιεί δηλαδή τον Πολιτιστικό Μαρξισμό ενάντια στον Πολιτιστικό μας Μαρξισμό και μας έχει κατατροπώσει.

 

Είναι ένας μεγάλος Ισλαμιστής ο οποίος μας δουλεύει ψιλό γαζί με μοναδικό στόχο την Παγκοσμιοποίηση του Ισλάμ (Πανισλαμισμός) και μάλιστα με την βοήθειά και τα όπλα μας… Έχουμε καταντήσει άβουλα πιόνια στα χέρια του, αποδεικνύοντας την υποκειμενικότητα της υποτιθέμενης αντικειμενικότητάς μας. Δεν το βλέπεις; Τόσο το καλύτερο για τον Σουλτάνο!

Ο Σουλτάνος, μονά - ζυγά κερδίζει,π.χ. με τον εξευτελισμό της Σουηδίας και όχι μόνο... Από την άλλη μεριά οι κυβερνήσεις τσιράκια τα οποία έχει φυτέψει η παρηκμασμένη Αμερική στην Ευρώπη για να μας εξαπατά, κτίζουν ξανά το τείχος του αίσχους  και της αισχρής απομόνωσης μας από τους άφθονους και φτηνούς φυσικούς πόρους της Ρωσίας έτσι ακριβώς όπως το έκανε και μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαπατώντας μας, προκειμένου να μας μαντρώσει στην παρανοϊκή κοινωνία της κατανάλωσης, καταστρέφοντας έτσι τον πλανήτη.

 

Αυτήν την γεωστρατηγική ΑΝΟΘΡΟΓΡΑΦΙΑ την οποία εμείς οι Έλληνες την πληρώνουμε ήδη, θα την πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά λόγω του δις εξαμαρτάνειν και διότι ενώ οι ΗΠΑ καταρρέουν χρεωκοπημένες ηθικά και υλικά, ο υπόλοιπος κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει βλέπε Τουρκία, Κίνα, Ρωσία, Ινδία, Ιράν και τους συμμάχους τους σε Αραβικό κόσμο, Αφρική και Νότια Αμερική δηλαδή τα 3/4 του πλανήτη που έχουν στόχο την αποδολλαριοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας. 131 χώρες συγκεντρώνονται στην Αγία Πετρούπολη με στόχο την αποτοξίνωση του Πλανήτη.

Οι Έλληνες πατριώτες περιορισμένης ευθύνης δηλαδή, a la marxista, μαζί με τον υπόλοιπο Δυτικό αμερικανόδουλο κόσμο, θα αναγκαστούν, πολύ σύντομα, να σκύψουν και να γλύψουν εκεί που σήμερα φτύνουν. Η Αριστερά, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει οδηγεί τον γνωστό κόσμο στην παρακμή και στον θανατό του, υπηρετώντάς τον, μολύνοντάς τον έτσι με την παρουσία της.  

 

Χίος: 12/6/2023

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη