Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Ο σεβασμός στην πολιτική είναι όπλο δημιουργίας και ανάπτυξης! Κάποιοι δεν γνωρίζουν τη λέξη!

Κυρ, 09/06/2019 - 18:50
Διαχρονικό έγκλημα στα αναδασωτέα της Σιδηρούντας!!!

Οι πρώτες εκλογές έγιναν!! Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  ανταμοίφθηκε από το λαό με το ανάλογο αντίτιμο που αντιστοιχούσε στις συμπεριφορές και πολιτικές τακτικές που εφάρμοσε  και τώρα έρχεται φουριόζα η ΝΔ  με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκηνα να μας κυβερνήσει!

Ο πολιτικός αέρας της χώρας όζει και περιμένει ο απλός πολίτης, που έχει δεχτεί κατακέφαλα τις συνέπειες των προηγούμενων κακών πολιτικών, πως ο επόμενος κυβερνήτης θα φέρει κάτι καινούριο! Θα καθαρίσει τον πολιτικό αέρα από τις οσμές , θα αλλάξει μεθόδους και τακτικές , πρόσωπα και πράγματα στην πολιτική του!

Όμως " πριν αλέκτωρ λαλήσει" οι ανταγωνισμοί κάποιων συνυποψηφίων βουλευτών του, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, μόνο το καινούριο  και ηθικό  δεν μας προδιαθέτουν!

Ανταγωνισμοί   και χτυπήματα κάτω από τη μέση μόνο παλαιοκομματικούς μας θυμίζουν!

Πολύ πριν ο αρχηγός ανακοινώσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί που θα επιλέξει να διεκδικήσουν τις βουλευτικές έδρες του νησιού  άλλος διαρρέει επίσημα στο διαδίκτυο  πως είναι σίγουρα ο ένας επιλεγείς υποψήφιος βουλευτής!

Άλλος έχει αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία  μερικούς μήνες  πριν από τις εκλογές και τώρα  παρουσιάζεται από  "δημοσιογραφικούς κύκλους" υπουργός (sic) της επόμενης κυβέρνησης!!!!  H οποία βέβαια ακόμα δεν έχει εκλεγεί ούτε και ο ίδιος βουλευτής! Και η βούληση του λαού; Στα αζήτητα! Το μέγεθος του σεβασμού προς το λαό και  στους συνυποψηφίους τους  είναι εντυπωσιακός!!ι! Εκτός κι αν ο αρχηγός τους έχει σκάσει το μυστικό! 

Αυτές είναι οι νέες συμπεριφορές στην εξουσία που διακηρύσσει πως θα φέρει ο Κυριάκος  Μητσοτάκης;; Με αυτές τις σχέσεις οι άνθρωποι αυτοί  θα μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους για να φέρουν στον τόπο ανάπτυξη, θέσεις εργασίας,οικονομικούς πόρους, κοινωνική δικαιοσύνη, να φέρουν πίσω τα παιδιά  που έφυγαν στο εξωτερικό; Τόσα πράγματα και άλλα τόσα ευαίσθητα και αναγκαία που αναζητά  για δέκα χρόνια με έκδηλη  αγωνία  ο κατατρεγμένος Έλληνας ; Όλα θα γίνονται πάντα για την εξουσία λοιπόν; Τι μας θυμίζει αυτό;

Άλλες απόψεις: Του Σαράντου Πιτσιλαδή