Διήμερο τουρνουά Beach Volley - Γιώργος Κόρμαλος στον Καρφά

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 12/08/2019 - 16:15

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο τουρνουά 2ου Beach Volley Karfas Cup 2019 – Γιώργος Κόρμαλος . Δύο μέρες γεμάτες beach volley και ένταση, επιθέσεις και εντυπωσιακές άμυνες. Οι θεατές απόλαυσαν και τις δύο μέρες πλούσιο θέαμα καθώς το επίπεδο των διαγωνιζόμενων ομάδων είναι πολύ υψηλό.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου ολοκληρώθηκε το μεικτό πρωτάθλημα όπου βρήκε 1οος νικητές το ζευγάρι Άγγελος Κυτριλάκης & Μαρία Κυλαδίτη. Ακολούθησε στη 2η θέση το ζευγάρι Αντώνης Καββάδας & Ευαγγελία Λεριού και τέλος την 3η θέση κατέβαλε το ζευγάρι Λευτέρης Κάργατζης & Μαριτίνα Μπατή.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 και δεύτερη μέρα του 2ου Beach Volley Karfas Cup 2019 – Γιώργος Κόρμαλος συνεχίστηκε με την διοργάνωση του ανδρικού πρωταθλήματος.

Συμμετείχαν 12 ομάδες , ζευγάρια γεμάτα νιάτα ή ζευγάρια με ώριμη εμπειρία , ζευγάρια που κατέβηκαν να αντιμετωπίσουν καταρχήν τον ήλιο και την πολύ μαλακή άμμο του Καρφά και κατόπιν τους αντιπάλους τους.

Την πρώτη θέση κατέκτησε άξια το ζευγάρι Νίκος Καββάδας & Νίκος Κοντογεώργος , την δεύτερη θέση το ζευγάρι Άγγελος Κυτριλάκης & Αντώνης Καββάδας και την τρίτη θέση το ζευγάρι Βαγγέλης Μπάρκας & Γιάννης Κοσμάς.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν αυτό το διήμερο, τους χορηγούς που στήριξαν ποικιλοτρόπως την διοργάνωση , τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους και κυρίως την οικογένεια του Γιώργου Κόρμαλου , την μητέρα του Αγγελική, και τα αδέλφια του Ανδρέα και Ειρήνη, για την στήρξη αυτή της διοργάνωσης. Για μας δεν είναι μέρες μόνο γιορτής του beach volley και του Μ.Ε.Ο.Θ αλλά και μέρες που μαζευόμαστε φίλοι του Γιώργου , συμμαθητές / τριες του, συμπαίχτες του και δάσκαλοι του και τον θυμόμαστε παίζοντας το άθλημα που πιο πολύ αγαπούσε!", αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση ο ΜΕΟΘ.

Σχετικά Άρθρα