4η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στη Χίο

Δευ, 08/05/2017 - 19:41

Ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου,   σε χώρο του εκθεσιακού κέντρου «Γ. Καλουτάς» στην πόλη της Χίου, κατά το χρονικό από διάστημα από 8 έως 12 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.).

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Χίου πρόκειται να πραγματοποιήσουν ενημερώσεις προς το κοινό, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, ενώ παράλληλα θα διανείμουν στους παρευρισκομένους έντυπο ενημερωτικό υλικό, με συμβουλές και οδηγίες, που αφορούν στην οδική ασφάλεια.

Η πρωτοβουλία αυτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου έχει ως στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη σπουδαιότητα και την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής συμπεριφοράς.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, να συμμετάσχουν στις εν λόγω παρουσιάσεις - εκδηλώσεις και υπενθυμίζει στους πολίτες, ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

 

Σχετικά Άρθρα