Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Απόπειρα βιασμού 12χρονης στο Μέγα Λημνιώνα. Ο δράστης συνελήφθη.

Σάβ, 05/05/2018 - 09:59
φωτο αρχείου

Απόπειρα βιασμού 12χρονης έγινε χθες το βράδυ στο Μέγα Λημνιώνα, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια , όπου διαμένουν πρόσφυγες – μετανάστες. Όπως καταγγέλλουν περίοικοι ενώ τα δωμάτια αυτά προορίζονταν για οικογένειες, διέμεναν σ’ αυτά μόνο άνδρες και άγνωστο πως, 5 ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγάκια.

Χθες το βράδυ ένας 25χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να βιάσει ένα 12χρονο κοριτσάκι απ’ αυτά. Στις φωνές του παιδιού, έσπευσαν για βοήθεια άλλοι μετανάστες – πρόσφυγες, καθώς και γείτονες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία, που συνέλαβε το δράστη, που κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.