Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Δυό πρώτες θέσεις στη Σχολή DATA σε διαγωνισμό μαγειρικής στην Τουρκία

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 29/03/2019 - 15:37

Διαγωνισμός μαγειρικής πραγματιοποιήθηκε στον γειτονικό μας στο Τσεσμέ.

Σ΄αυτόν  συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν 30 σχολές από όλη την Τουρκία και άλλλες χώρες.

 Η μοναδική αποστολή από Ελλάδα ήταν αυτή της σχολής DATA με 6 σπουδαστές και τον καθηγητή τους Μάκη Νάσο. Τα πιάτα των σπουδαστών της Σχολής Λευτέρη Θωμά, Φώτη Δουκέλη, Αρμάντο Μπομπότσι, Γιώργου Μάκκου, Νίκου Σταμπουλή και Λουίζου Κολυβά θεωρήθηκαν καταπληκτικά

και απέσπασαν το 1ο και 2ο βραβείο.

Το πρώτο πιάτο ήταν αρνί φρικασέ, με σταμναγκάθι και αφρό λεμονιού, το δεύτερο πιάτο ήταν καλαμάρι σοτέ με μελιτζανοσαλάτα, μανιτάρια king oyster και σάλτσα αβγολέμονο.

Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο κλέψιμο στην Δημόσια περιουσία
Πέμ, 18/07/2019 - 22:20

Η συμπεριφορά μας ειδικά στην Δημόσια περιουσία είναι γνωστή.

Εις επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση είναι το παρακάτω σημείωμα με τις σχετικές φωτογραφίες του Αντιδημάρχου Γιώργη Καραμανή.

"Αφού το seatrac πέρυσι κατάφερε και πέρασε όλα τα test αντοχής, οι ασυνείδητοι στο νησί μας πλέον, δυστυχώς,  εξαντλούν κάθε σενάριο καταστροφής εξοπλισμού των παραλιών μας.
 

Στη Δασκαλόπετρα έχουμε τοποθετήσει φωτιστικά - χελώνες για να φωτιστεί η παραλία. Κάποιος πιθανότατα χρειάστηκε τα... καλώδια.
 

Στην Αγία Φωτεινή, οι αντίστοιχες χελώνες χρησιμεύουν και ως σκαλοπάτια, για τους λουόμενους που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τα σκαλιά. Κρίμα που δεν αντέχουν...
 

Στον Καρφά φαίνεται πως κάποιος χρειάστηκε μια ομπρέλα στη θάλασσα και... ξέχασε να την επιστρέψει.
 

Τελευταίο περιστατικό στο Καστέλο, όπου κάποιος διάβασε την πινακίδα "δωρεάν wifi" και θεώρησε ότι... μπορεί να το πάρει και στο σπίτι του.
 

Δε θα αναφερθώ σε μικρότερες φθορές, νομίζω πως αυτές είναι ενδεικτικές. Δυστυχώς το νησί μας και η κοινωνία μας, χρειάζεται περισσότερα από ένα αεροδρόμιο για να αποκτήσει τουρισμό".