Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Έκρυψε άνδρα στην αποσκευή του για να τον βάλει στο πλοίο!

Κυρ, 21/07/2019 - 20:05

Ένας 22χρονος αλλοδαπός που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, είχε κρύψει συμπατριώτη του στην αποσκευή του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, με τη συνδρομή στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, στο λιμάνι μας.

Συγκεκριμένα, κατά την επιβίβαση επιβατών στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, ο 22χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να μεταφέρει εντός της αποσκευής του κρυμμένο, άλλον αλλοδαπό, με σκοπό να διευκολύνει την μεταφορά του στην ενδοχώρα.

Προανάκριση διενεργείται από τo Λιμεναρχείο Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 16:56

Κάτω στην Πλατεία Ναυτοσύνης βρίσκεται το μνημείο με τα περισσότερα ονόματα μνήμης εν Ελλάδι.

Θυμίζει το… Δίστομο.

Η Αιγνούσσα πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος τη ναυτοσύνη της, τις άθλιες συνθήκες ναυσιπλοϊας του παρελθόντος, θυμάται και τιμά όσους χάθηκαν, αλλά ευχαριστεί και γι’ αυτούς που σώθηκαν, για να παραδώσουν… πηδάλιο στις επόμενες γενιές, με την διαχρονική ευχή της Οινούσσιας μάνας «Ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη σου».

Αυτόν τον Άγιο, τον δικό της, τον… ναυτικό, τίμησε σήμερα η Αιγνούσσα στον ομώνυμο Ναό, αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Νικολάου, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Ακολούθησε περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού ενώ την πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ, από το ιστολόγιο του οποίου είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύεται.