Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών σε εξοχικές κατοικίες στη Χίο

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Πέμ, 30/05/2019 - 19:42

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κουκούλες τύπου full face, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις

-9.500- ευρώ

 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο, σε εξοχικές κατοικίες στη Χίο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν χθες (29-05-2019) στη Χίο, πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 24 έως 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν στις προαναφερόμενες οικίες, παραβιάζοντας κυρίως εισόδους ή παράθυρα αυτών και αφαίρεσαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη οικοσκευής, χρήματα, ποδήλατο, εργαλεία, τρόφιμα, ρούχα, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία και κουκούλες τύπου full face, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -9.500- ευρώ.

 Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα