Φωτισμός στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης

Σάβ, 16/05/2020 - 19:10

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα περιφερειακά και αλιευτικά καταφύγια επιδεικνύει ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου Κυριάκος Ζωάννος.

Λιμανάκια και καταφύγια που είχαν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους και κανείς δεν τους έδινε σημασία. Ο Ζωάννος, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, επισκέφτηκε όλα τα παραπάνω, διαπίστωσε τις αδυναμίες και τις ανάγκες τους, τις έβαλε σε μια τάξη και άρχισε την υλοποίηση για την όποια δυνατή διευκόλυνση ή λύση των προβλημάτων τους. Ήδη υπάρχει πρόγραμμα σταδιακών παρεμβάσεων και βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης. Χτες αποκαταστάθηκε ο φωτισμός στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης ενώ ανάλογες παρεμβάσεις που έχουν σχέση με άλλα προβλήματα γίνονται και στα υπόλοιπα.

   Εν τω μεταξύ όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας, που τρέχει και αυτός αλλά ευτυχώς προλαβαίνει τα περισσότερα, από τη Δευτέρα ξεκινά και η διαμόρφωση των παραλιών της δημοτικής ενότητας Αγίου Μηνά  με καθαρισμούς, τοποθέτηση ομπρελών  κλπ. Παράλληλα ξεκίνησε και η επιχείρηση χορτοκοπών που θα επεκταθεί σε όλα τα χωριά και εκείνα της ενότητας Καμποχώρων.

   Στο στιγμιότυπο Μανδάλας και Ζωάννος, που αναδεικνύονται σε πολύ δραστήριους, στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης.

 

Σχετικά Άρθρα