Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Η συλλογή τηγανελαίων συνεχίζεται

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/11/2019 - 17:46

 Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Π. Αναγνώστου, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την πιλοτική εφαρμογή της συλλογής χρησιμοποιημένων τηγανέλαιων στους πορτοκαλί κάδους καθώς και οι ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες τηγανέλαιου που συνελέγησαν, μας οδηγούν αβίαστα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι πολίτες με τη συμμετοχή τους, αγκάλιασαν και στήριξαν ένα ακόμα εγχείρημα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, για μια πιο καθαρή πόλη, σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ρυπογόνους επιβαρυντικούς παράγοντες.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε την απαγόρευση ρίψης ορυκτέλαιων και άλλων άσχετων με τα τηγανέλαια αντικειμένων στους κάδους καθώς και την αποφυγή συλλογής τηγανέλαιων σε γυάλινες συσκευασίες.

   

    

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.