Κ. Βεζέρης: «Είμαστε επιχειρηματίες και όχι αστυνομικοί»

«Αδικο το κλεισιμο των καταστημάτων στην Αγία Φωτιά»
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 25/08/2021 - 14:49

«Για μια ακόμη φορά καλούμάστε να έχουμε ρόλο αστυνομικού και όχι επιχειρηματία», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Κωνσταντίνος Βεζέρης, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από 13 Σεπτεμβρίου και απαγορεύουν την είσοδο ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους εστίασης και  ψυχαγωγίας.

«Η απαγόρευση υπάρχει και σήμερα αλλά με την διαφορά ότι οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν στους πελάτες να κάθονται έξω, κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει όσο προχωράει το φθινόπωρο», ανέφερε ο κ. Βεζέρης ,συμπληρώνοντας ότι το μέτρο αυτό μειώνει σημαντικά τον τζίρο των καταστημάτων.

«Από πέρσι η εστίαση έχει δεχτεί διαδοχικά πλήγματα και δεν ξέρω πόσο μπορούμε να αντέξουμε», τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι δύσκολο και δυσάρεστο να εμποδίζεις πελάτες να μπουν στα καταστήματα.

Τέλος ο κ. Βεζέρης αναφερόμενος στην περίπτωση της Αγίας Φωτιάς, όπου έκλεισαν σχεδόν όλα τα καταστήματα μετά από παραβάσεις που βεβαιωθήκαν, υπογράμμισε ότι πρόκειται για άδικη απόφαση τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε προηγηθεί πολιτική παρέμβαση από Επιμελητήριο και Αυτοδιοίκηση.

eimaste_epiheirimaties_kai_ohi_astynomoi

Σχετικά Άρθρα