Και οι συνταξιούχοι του Βροντάδου ζητούν λεωφορεία

Παρ, 19/06/2026 - 12:17

"ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ" λέει το Σωματείο συνταξιούχων ναυτικών Βροντάδου εκφράζοντας την διαμαρτυρία του για το πρόβλημα της έλλειψης λεωφορείων στον Νομό μας τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση: 

 Το Σωματείο μας εκφράζει την έντονη Διαμαρτυρία  και  αγανάκτηση του ενώνοντας  την φωνή του με όλους τους φορείς του τόπου μας  που διαμαρτύρονται Δίκαια στην Δημοτική Αρχή  και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξαιτίας της αναμενόμενης  περικοπής των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Χίου .

Η εξασφάλιση της αστικής συγκοινωνίας αποτελεί  κοινωνικό αγαθό και βασική υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς εγγυάται την πρόσβαση όλων των πολιτών στην εργασία, εκπαίδευση ,την Υγεία εντός του αστικού ιστού.

Η Δημοτική αρχή καλείται να παρέμβει άμεσα και να επιδοτήσουν την Δημοτική συγκοινωνία που να  εξυπηρετεί όλους τους Δημότες του  , καθότι θα μείνουν  αποκλεισμένοι από συγκοινωνιακό μέσο  αρκετοί συμπολίτες μας. Αρκετά πιά δεν θα μείνουμε θεατές στην αδράνεια και νωχελικότητα των αρχών. Οι Δημότες είναι νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες και έχουν απαίτησή  να απολαμβάνουν τα αυτονόητα που παρέχει η  πολιτεία.!!!

           

Σχετικά Άρθρα