Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Καλή χρονιά εν πλώ στο M/T ARCHANGEL

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 02/01/2019 - 18:39

Το δεξαμενόπλοιο «Μ/Τ Archangel» με πλοίαρχο τον καπτ. Δημήτρη Λεμπέση από τη Θεσσαλονίκη, και Α’ μηχανικό τον Παναγιώτη Κωστόπουλο από την Αθήνα πλέει με το πλήρωμά του σήμερα, πρώτη ημέρα του 2019, στον Ινδικό Ωκεανό έμφορτο.

Το υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιο διαχειρίζεται ο Όμιλος εταιρειών Τσάκου.

Μακριά από την πατρίδα τους οι αξιωματικοί και το πλήρωμα κρατούν τις ελληνικές παραδόσεις και σήμερα γιορτάζουν, κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Οι φωτογραφίες από το πλοίο στην μακρινή Ανατολή, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, είναι οι πρώτες που έλαβαν φέτος τα Ναυτικά Χρονικά!

Όλοι εμείς που υπηρετούμε την ελληνική ναυτιλιά με σεβασμό και αγάπη ευχαριστούμε το πλήρωμα και τον Όμιλο Τσάκου που μοιράζεται με τους αναγνώστες μας σήμερα, πρωτοχρονιά, στιγμιότυπα από τη ζωή εν πλώ.

Σε όλους τους ναυτικούς και σε όλα τα στελέχη που υποστηρίζουν τα πλοία των Ελλήνων ευχόμαστε υγεία, καλά ταξίδια και ήρεμες θάλασσες.

Η μεγάλη Ελληνική Ναυτιλία, οι ναυτικοί και τα πλοία μας σε όλες τις θάλασσες του κόσμου μάς κάνουν υπερήφανους.

Καλή Πρωτοχρονιά!

Πηγή: Nαυτικά Χρονικά

Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο κλέψιμο στην Δημόσια περιουσία
Πέμ, 18/07/2019 - 22:20

Η συμπεριφορά μας ειδικά στην Δημόσια περιουσία είναι γνωστή.

Εις επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση είναι το παρακάτω σημείωμα με τις σχετικές φωτογραφίες του Αντιδημάρχου Γιώργη Καραμανή.

"Αφού το seatrac πέρυσι κατάφερε και πέρασε όλα τα test αντοχής, οι ασυνείδητοι στο νησί μας πλέον, δυστυχώς,  εξαντλούν κάθε σενάριο καταστροφής εξοπλισμού των παραλιών μας.
 

Στη Δασκαλόπετρα έχουμε τοποθετήσει φωτιστικά - χελώνες για να φωτιστεί η παραλία. Κάποιος πιθανότατα χρειάστηκε τα... καλώδια.
 

Στην Αγία Φωτεινή, οι αντίστοιχες χελώνες χρησιμεύουν και ως σκαλοπάτια, για τους λουόμενους που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τα σκαλιά. Κρίμα που δεν αντέχουν...
 

Στον Καρφά φαίνεται πως κάποιος χρειάστηκε μια ομπρέλα στη θάλασσα και... ξέχασε να την επιστρέψει.
 

Τελευταίο περιστατικό στο Καστέλο, όπου κάποιος διάβασε την πινακίδα "δωρεάν wifi" και θεώρησε ότι... μπορεί να το πάρει και στο σπίτι του.
 

Δε θα αναφερθώ σε μικρότερες φθορές, νομίζω πως αυτές είναι ενδεικτικές. Δυστυχώς το νησί μας και η κοινωνία μας, χρειάζεται περισσότερα από ένα αεροδρόμιο για να αποκτήσει τουρισμό".