Τρί, 27/06/2023 - 09:52

Άπαιχτος... συντονισμός των υπηρεσιών για μια ακόμη φορά προκειμένου να κάνουν τη ζωή των οδηγών οχημάτων ακόμα πιο δύσκολη.
Δεν φτάνει που είναι σε εξέλιξη τα έργα στον παραλιακό τον αεροδρομίου και την οδό Χρήστου που έχουν περιορίσει στο μισό τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των εποχούμενων από το υπάρχον οδικό δίκτυο, σήμερα το πρωί κάποιοι σκέφτηκαν ότι είναι η κατάλληλη μέρα να βάψουν τις διαβάσεις επί της Αεροπόρου Ροδοκανάκη!
Εκεί δηλαδή που διοχετεύονται τα οχήματα και από την παραλιακή και από την Βερίτη προκειμένου να μπουν στην Χρήστου (εκτός των άλλων) για να συνεχίσουν προς το νότιο τμήμα της πόλης! Εννοείται ότι για να γίνουν οι διαβάσεις σε τμήμα της και η Αεροπόρου Ροδοκανάκη έκλεισε στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας!







































