Χίος, Τρίτη 23 Απριλίου

Το πρώτο μωράκι στα Ψαρά

Με την αρωγή της Hopegenesis
Τετ, 09/01/2019 - 16:22

Οπως μας ενημερώνει ο Δήμος Ψαρών το πρώτο μωράκι από τα Ψαρά που γεννήθηκε με την αρωγή της Hopegenesis είναι ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι.

Ο Δήμος Ψαρών υποστήριξε έμπρακτα από την αρχή, το πρόγραμμα της ΜΚΟ Hopegenesis βασικός στόχος της οποίας είναι η υποστήριξη των γυναικών που είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας, να ταξιδεύουν στην Αθήνα (και στη Χίο σε συμβεβλημένη κλινική) κατά τη διάρκεια της κύησης, να παρακολουθούνται από ομάδα μαιευτήρων – γυναικολόγων και να γεννούν δωρεάν ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης.

Το μωράκι γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ και ο Δήμος Ψαρών εύχεται να ακολουθήσουν και άλλα!!

Πολλά θα προσθέταμε.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 23/04/2019 - 16:17

Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για την διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης την Τετάρτη 8 Μαϊου από τις 5:30 μ.μ.  έως τις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες πρώτη ημέρα διανομής των κάδων κομποστοποίησης προσήλθαν στο ΣΜΑ 70 δημότες, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μπελέγρη να αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν να πάρουν κάδο και δεν έχουν κάνει αίτηση μπορούν ακόμη και τώρα να την υποβάλλουν στην ιστοσελίδα του δήμου Χίου, μιας και υπάρχουν επιπλέον 400 κάδοι.