Χίος, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

Το πρώτο μωράκι στα Ψαρά

Με την αρωγή της Hopegenesis
Τετ, 09/01/2019 - 16:22

Οπως μας ενημερώνει ο Δήμος Ψαρών το πρώτο μωράκι από τα Ψαρά που γεννήθηκε με την αρωγή της Hopegenesis είναι ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι.

Ο Δήμος Ψαρών υποστήριξε έμπρακτα από την αρχή, το πρόγραμμα της ΜΚΟ Hopegenesis βασικός στόχος της οποίας είναι η υποστήριξη των γυναικών που είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας, να ταξιδεύουν στην Αθήνα (και στη Χίο σε συμβεβλημένη κλινική) κατά τη διάρκεια της κύησης, να παρακολουθούνται από ομάδα μαιευτήρων – γυναικολόγων και να γεννούν δωρεάν ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης.

Το μωράκι γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ και ο Δήμος Ψαρών εύχεται να ακολουθήσουν και άλλα!!

Πολλά θα προσθέταμε.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 19/02/2019 - 20:33

Έφυγε από την ζωή ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Ντομάτας.

Ο Συνδέσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου, με αφορμή το δυσάρεστο αυτό γεγονός εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: 

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή, Ντομάτα Γιάννη και πρώην μέλους της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Χίου.

Ενός εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου, που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια τη χιώτικη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας ,εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Τ.Ο.Δ. θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 23ης και 24ης Φεβρουαρίου.