Σε ετοιμότητα το "Σκυλίτσειο" για το 4ο κύμα πανδημίας

600 εμβολιασμοί καθημερινά - Μόνο 40 άτομα ανεμβολίαστοι από το προσωπικό του Νοσοκομείου Χίου
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 16/07/2021 - 13:30

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Νοσοκομείο Χίου για την αντιμετώπιση του 4ου κύματος της πανδημίας καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η διοικητήρια του «Σκυλιίσειου» Ελένη Κανταράκη, οι νοσηλείες έχουν αρχίσει δειλά - δειλά να αυξάνονται.

Η κ. Κανταράκη υπογράμμισε σε δηλώσεις της στην Αλήθεια, ότι η καθημερινά γίνονται γύρω στους 600 εμβολιασμούς σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Χίου, ενώ πρότεινε κυρίως στους νέους ανθρώπους να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

«Βλέπουμε μια αύξηση των κρουσμάτων κυρίως σε νέους ανθρώπους που δυστυχώς αυτό θα μεταφερθεί και στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Χίος, σύμφωνα με την διοικήτρια του «Σκυλίτσειου», είναι ψηλά στην λίστα των περιοχών με μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού, ενώ αναφορικά με το προσωπικό του νοσοκομείου οι ανεμβολίαστοι είναι 40 άτομα.

«Έχουμε ένα μικρό ποσοστό των εργαζόμενων σε όλες τις θέσεις και δομές που δεν έχει εμβολιαστεί περίπου 40 άτομα» ανέφερε η διοικήτρια του Σκυλίτσειου, ενώ αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών τόνισε ότι «σε μια δομή υγείας δεν μπορείς να νοσηλεύεις ασθενείς και να μην είσαι εμβολιασμένος».

 

600_emvoliasmoi_ginontai_kathimerini_sti_hio

Σχετικά Άρθρα